Animesi zor gelir. Mangadan şu an maksimum 8 bölüm falan çıkar diye düşünüyorum.Yetiş ya Allen.
Animesiyle ilgili bir bilgin var mı peki?
Animesi zor gelir. Mangadan şu an maksimum 8 bölüm falan çıkar diye düşünüyorum.Yetiş ya Allen.
Animesiyle ilgili bir bilgin var mı peki?
Galiba Suman Dark Fallen Arc'ta bırakmışsın.Mangasını yarım bırakmıştım. En son hatırladığım Noah'lardan biri (Tyki), bir adamın kalbini avucuna alıyordu. Sanırım oralarda bir yerde bıraktım.
Doğru o bölümlere bakarken hatırladım. 55. bölümde bırakmışım. Sağ ol.Galiba Suman Dark Fallen Arc'ta bırakmışsın.
Doğru o bölümlerine bakarken hatırladım. 55. bölümde bırakmışım. Sağ ol.
4 senedir okumuyorum 14 bölüm gelmiş bıraktığım yerden sonra akljgla bu kadının rahatsızlığı geçmeyecek mi ya.. bu seri bitmeden güncel takip edilmez yoksa her yeni bölüm geldiğinde gidip son olayları tekrar okumak zorunda kalıyorsun
ben eliyle falan bir problemi var diye hatırlıyordum, daha kötüymüş :/Genç çıtı pıtı kızken gitti beli, daha düzelmez sanırım. Baya kronik. Yazabildiği kadar yazıyor işte.
Doğru hatırlıyorsun elinde problemi var.ben eliyle falan bir problemi var diye hatırlıyordum, daha kötüymüş :/
Belinde sıkıntısı olan kişi Togaşi.Genç çıtı pıtı kızken gitti beli