G4 ve Haki ekle ona.Luffy ıslatarak dövdüğü Crocodile'dan 600-700 bölüm sonra ıslatarak Cracker dövmüştü. Aradaki farka bak.
Biliyorsun Croco'yu bunlar olmadan East Blue çıkış haliyle dövdü.
G4 ve Haki ekle ona.Luffy ıslatarak dövdüğü Crocodile'dan 600-700 bölüm sonra ıslatarak Cracker dövmüştü. Aradaki farka bak.
Croc uyanış vs. açmış olabilir. Ona göre de değerlendirmekte fayda var.
Uyanış varsa ki vardır adamın meyve kullanımı ortada. Logia savunması da yaparsa o işte. Meyve yok ediciliği daha fazla Croc'un. Dayanıklılık zaten Jozu+elmas+ onun fiziksel gücüne her türlü dayanıyordu 2 yıl önce. 2 yıl sonrası her türlü daha iyidir...Reis karakterin gene ağırlığı olur da bak yapma etme Kata diyorum. Croco = Kata mı yani sence? En olmadı King de bari
Amiral seviyesi.Harika gifler var
Yamato zoroyu alır mı?Standart patternin dışında.
Diş dökülmüyor. Amiral adayı seviyesi diyebiliriz aslındaAmiral seviyesi.
Luffy uyanmış zoanlara G3 açıyor, Jinbe ve Croc ne yapıyor bak...Yahu luffy bir px alamadı bak, 2 yıl sonra üfleyerek teklediği pxlerden bahsediyoruz. Croco'ya ise gömdü geçti. Şimdi bu Croco vaktinde 19 lvldi de ne ara 89 lvl oldu? Yonkoudan dayak yiyen Kid 20 sene küsüp kumdan kale yapmak yerine yonkou avlamaya devam ediyor. Aradaki farklar bariz belli.
Valla dostum Croco'nun Kata seviyesi bir karakteri olması Buggy'nin gerçekten yonko gücünde olmasıyla eş değer bir mevzu benim gözümde. Davanda sonuna kadar gitmene saygı duyuyorum ama beklentiyi ne kadar aşağı çekersen o kadar kar sanaUyanış varsa ki vardır adamın meyve kullanımı ortada. Logia savunması da yaparsa o işte. Meyve yok ediciliği daha fazla Croc'un. Dayanıklılık zaten Jozu+elmas+ onun fiziksel gücüne her türlü dayanıyordu 2 yıl önce. 2 yıl sonrası her türlü daha iyidir...
Diyorum ya o bölümlere doğru gideceğiz zaten göreceğiz bunları o zaman çok net görürüz kim haklı kim değil.
Saçma sapan kişilere yediriliyordu karakter. Gelinen noktada gömenler bile hikaye anlatımına geçti. Hala Alabasta hikâyeleri anlatılıyor, görününce onlar da kafasını Croc'un yaptığı kuma gömecekler...