Belli olmaz. Zoro'dan güçlü ama kılıçlar ters eşleşme olabilir, birilerinin aksine Oden'in hakisini kullanmıyor ayrıca Yamato.Yamato zoroyu alır mı?
Belli olmaz. Zoro'dan güçlü ama kılıçlar ters eşleşme olabilir, birilerinin aksine Oden'in hakisini kullanmıyor ayrıca Yamato.Yamato zoroyu alır mı?
Çekmiyorum aşağıya beklentiyi, çekmeme de gerek yok bunu göreceksin zaten. Başka bir şey demiyorum şimdilik...Valla dostum Croco'nun Kata seviyesi bir karakteri olması Buggy'nin gerçekten yonko gücünde olmasıyla eş değer bir mevzu benim gözümde. Davanda sonuna kadar gitmene saygı duyuyorum ama beklentiyi ne kadar aşağı çekersen o kadar kar sana
Lütfen tüm zoroculardan özür dile.Belli olmaz. Zoro'dan güçlü ama kılıçlar ters eşleşme olabilir, birilerinin aksine Oden'in hakisini kullanmıyor ayrıca Yamato.
İyi niyetle yaklaşır gibi yapıp Croco'ya bağlılığını test ettim zaten reis. Gene şaşırtmadın, böyle devamÇekmiyorum aşağıya beklentiyi, çekmeme de gerek yok bunu göreceksin zaten. Başka bir şey demiyorum şimdilik...
Crocodile gerçekten amiral seviyesi olabilir, ikna oldum. O zaman Luffy'ye yenilmesinin tek bir sebebi olabilir.Çekmiyorum aşağıya beklentiyi, çekmeme de gerek yok bunu göreceksin zaten. Başka bir şey demiyorum şimdilik...
Biraz iadeyi itibar yapsın mangaka, ama Jozu'yu orada sevgili Dofy tutmasa, kumcuyu gömecekti. Croc > Dofy çıkma ihtimali var mı? Dofy ne seviyede sana göre de Croco uçuyor kaçıyor.Luffy uyanmış zoanlara G3 açıyor, Jinbe ve Croc ne yapıyor bak...
Luffy diyorsun adam Jozu saldırısı karşılıyor bir şey olmuyordu MF de. Sana göre PX saldırısı>Jozu saldırısı falan mı?
Amiral - Katakuri seviyelerinden bahsediliyor.Crocodile gerçekten amiral seviyesi olabilir, ikna oldum. O zaman Luffy'ye yenilmesinin tek bir sebebi olabilir.
Sana bir şey anlatmak boş, şu bölüm sonrası bile saçmalıyorsun. İleride de bu saçmalari göreceğiz muhtemelen o yüzden pek önemsemeye gerek yok yorumlarını.Crocodile gerçekten amiral seviyesi olabilir, ikna oldum. O zaman Luffy'ye yenilmesinin tek bir sebebi olabilir.
Yahu hala itibar falan diyorsun. Adam için söylenenler söylendi zaten. Psikolojik olarak yaralı, dış dünyaya ilgisi olmayan bir adamdı savaşa gelmeden önce. Tamamen salmıştı...Biraz iadeyi itibar yapsın mangaka, ama Jozu'yu orada sevgili Dofy tutmasa, kumcuyu gömecekti. Croc > Dofy çıkma ihtimali var mı? Dofy ne seviyede sana göre de Croco uçuyor kaçıyor.