@Sir Crocodile nediyo ya böyleDellinger, Arabasta Crocodile'ı alır.
Reis karakterin gene ağırlığı olur da bak yapma etme Kata diyorum. Croco = Kata mı yani sence? En olmadı King de bariYahu Jack seviyesinde kac tane karakter gördük şu arc bile yapma etme. Buggy için Luffy ne diyor Law ne diyor...
Çıkacak diyorum ben, göreceğiz zaten o zaman tekrar konuşacağız bunları. Mesajlar duruyor nasılsa...
Yamato adada Luffy, Kaido ve Big Mom'dan sonraki en güçlü kişiydi. Ne üçüncü komutanı ya?Yamatoya 3.komutan desek alır mı şimdi yamatoyu?(2.Sanji)
Boş insanlara cevap vermeye gerek yok.@Sir Crocodile nediyo ya böyle
Crocodile Cracker'ı dövemez.En düşük seviye YC3 olur.Dostum YC3 dediğin seviye Jack işte. Jack + Mihawk birinin tayfasına katıldı diye haber çıksa bu o adamın yonko seviyesi olduğunun düşünülmesi için yeter de artar bile. Sen ne bekliyorsun Croco Kata falan mı çıkacak sana göre?
Yamato tayfada.Şimdi yeni sağ kol yamato mu yaniYamato adada Luffy, Kaido ve Big Mom'dan sonraki en güçlü kişiydi. Ne üçüncü komutanı ya?
Croco'yu yok eder .Dellinger, Arabasta Crocodile'ı alır.
Luffy ıslatarak dövdüğü Crocodile'dan 600-700 bölüm sonra ıslatarak Cracker dövmüştü. Aradaki farka bak.Crocodile Cracker'ı dövemez.En düşük seviye YC3 olur.
Standart patternin dışında.Yamato tayfada.Şimdi yeni sağ kol yamato mu yani