...
Logia avantajıyla boş artistlik çekmiş, Delinger olsa bunu arkadan tekmelerdi.
Dof fanı mantığını konuşturdun yine...Logia avantajıyla boş artistlik çekmiş, Delinger olsa bunu arkadan tekmelerdi.
Sen söyle tahmini ne seviyede çıkacak? Haki vb istediğin gibi örnekleyebilirsin.Dof fanı mantığını konuşturdun yine...
kk++Sen söyle tahmini ne seviyede çıkacak? Haki vb istediğin gibi örnekleyebilirsin.
Haber yalan gibi duruyor ama Law'in söylediği ortada. Crocodile'in birine katılmış olması onun Yonkou anılmasında en önemli etmenlerden biri oluyor. Yani böyle bir açıklamayla bu adam standart Yc3 seviyesi falan mı çıkacak size göre? Hayal görmeyin artık. Bir de Dellinger falan diyorsun bak artık dalga geçmiyorum bile seninle şu bölümler sonrası...Sen söyle tahmini ne seviyede çıkacak? Haki vb istediğin gibi örnekleyebilirsin.
Dostum YC3 dediğin seviye Jack işte. Jack + Mihawk birinin tayfasına katıldı diye haber çıksa bu o adamın yonko seviyesi olduğunun düşünülmesi için yeter de artar bile. Sen ne bekliyorsun Croco Kata falan mı çıkacak sana göre?Haber yalan gibi duruyor ama Law'in söylediği ortada. Crocodile'in birine katılmış olması onun Yonkou anılmasında en önemli etmenlerden biri oluyor. Yani böyle bir açıklamayla bu adam standart Yc3 seviyesi falan mı çıkacak size göre? Hayal görmeyin artık. Bir de Dellinger falan diyorsun bak artık dalga geçmiyorum bile seninle şu bölümler sonrası...
Yahu Jack seviyesinde kac tane karakter gördük şu arc bile yapma etme. Buggy için Luffy ne diyor Law ne diyor...Dostum YC3 dediğin seviye Jack işte. Jack + Mihawk birinin tayfasına katıldı diye haber çıksa bu o adamın yonko seviyesi olduğunun düşünülmesi için yeter de artar bile. Sen ne bekliyorsun Croco Kata falan mı çıkacak sana göre?