Sana akıl fikir versin. Parantez içine bakmadan gelip milletin yorumlarına sallayıp boş yapma.Mihawka sallamak pehhh allah akıl fikir versin.
Sana akıl fikir versin. Parantez içine bakmadan gelip milletin yorumlarına sallayıp boş yapma.Mihawka sallamak pehhh allah akıl fikir versin.
Schibukai aksini idda eden bir argüman yok diye biliyorum hani .s amirallerden, yonkoulardan güçlü olduğuna dair .sMerak ediyorum dünyanın en iyi kılıç ustası unvanlı birisi sizin gözünüzde ne seviyede.
Diyebilir abi biz de olmaz diyoruz ama onun gibi düşünen var mı var .s ama sen öyle hayal dünyası felan demeyecrksin adam seviyor croco yu .s her şeyi ciddiye alıyorsunuz .sAdam Croco amiral gelir diyor la ne diyem. ''Bence de knk'' mı diyem?
Shibukailere köpek demek hoşuma gidiyor.
Bende sushi Amiral olarak gelcek diyem.Diyebilir abi biz de olmaz diyoruz ama onun gibi düşünen var mı var .s ama sen öyle hayal dünyası felan demeyecrksin adam seviyor croco yu .s her şeyi ciddiye alıyorsunuz .s
Schibukai aksini idda eden bir argüman yok diye biliyorum hani .s amirallerden yonkoulardan güçlü olduğuna dair .s
Sinirlerimi hoplatmak için onu deme de kimi dersen deBende sushi Amiral olarak gelcek diyem.
Arlong amiral olarak gelcekmiş ne diyon? Hordy Jonestan da bir yonkou çıkar bence.Sinirlerimi hoplatmak için onu deme de kimi dersen de
Ee yani .s bana şöyle de manga da açıklandı Mihawk amirallerden ve yonkoulardan güçlü çıktı bunu da Oda söyledi de bende tamam kanka diyeyim, bir ünvandan buraya nasıl gelebiliyorsunuz insan hayret ediyor.Shanks = Yonkou ve bilindiğine göre akainu gibi hayvansal bir gücü kılıcıyla durdurabilecek beyazsakalla kafa kafaya kılıç tutusturmus birisi Mihawk kılıç konusunda en iyi olduğuna göre sence shiki seviyesinde mi? Her yiğit shanksla kılıç tokusturup ondan daha iyi olamaz. [Mihawk öyle ama]
Hordy çok boş yapıyordu da Arlong dan benimde umudum var.Arlong amiral olarak gelcekmiş ne diyon? Hordy Jonestan da bir yonkou çıkar bence.
(( Cidden mi la yazık.Hordy çok boş yapıyordu da Arlong dan benimde umudum var.