Akıllı yatırımından ötürü tebrik ediyorum. Mihawk'a toprak attığımız günlerde bu konuyu hortlatıp hala hasadını toplamak.Çok cool bir karakter umarım sağ kol veya üstü çıkar.
Akıllı yatırımından ötürü tebrik ediyorum. Mihawk'a toprak attığımız günlerde bu konuyu hortlatıp hala hasadını toplamak.Çok cool bir karakter umarım sağ kol veya üstü çıkar.
Ya o hayal bile kuramıyor ya bol keseden önüne gelene sallıyor, en azından biz çıkarım yapabiliyoruz .s bu çıkarım yapamadan Dragonda bütün hakiler var, bütün yonkouları tokatlar diye geziyor.s
Hadi ya nerde yazmışım la bunları göster bakıyımYa o hayal bile kuramıyor ya bol keseden önüne gelene sallıyor, en azından biz çıkarım yapabiliyoruz .s bu çıkarım yapamadan Dragonda bütün hakiler var, bütün yonkouları tokatlar diye geziyor.s
Parantez için ve yorumun bayağı birbiriyle paralel tebrik ediyorum seni.
Yazmadıysan bile en az bir kere sesli duymuşumdur.Hadi ya nerde yazmışım la bunları göster bakıyım
Sende yonkou büyük, amiral eşittir Mihawk yazmışsın Allah sana da akıl versin.Mihawka sallamak pehhh allah akıl fikir versin.
Hahahahah pekiYazmadıysan bile en az bir kere sesli duymuşumdur.
Merak ediyorum dünyanın en iyi kılıç ustası unvanlı birisi sizin gözünüzde ne seviyede.Sende yonkou büyük amiral eşittir Mihawk yazmışsın Allah sana da akıl versin.
Işine gelmeyince nasıl hakaret vari konuşuyor. Birlikle alakası yok adam orada bir şey anlatıyor sen yok hayal dünyası bilmem ne diyorsun ayıp .s.sHahahahah peki
Siz hükümet köpeği severler birlik mi oldunuz la
Adam Croco amiral gelir diyor la ne diyem. ''Bence de knk'' mı diyem?Işine gelmeyince nasıl hakaret vari konuşuyor. Birlikle alakası yok adam orada bir şey anlatıyor sen yok hayal dünyası bilmem ne diyorsun ayıp .s.s