Anket gereksiz uzun anca dof ve jack ile kapışır onları yener mi o bile belli değil.Çölde önce gearsız luffyi yensin.
Timsah bu şıklarda mihawk neden yok diye sorgular bu arada
Timsah bu şıklarda mihawk neden yok diye sorgular bu arada
Dof'tan yürüyemeyeceğini anladı rotayı Croco'ya çevirdi. Klasik Mw taktiğidir buCrocodile amiral seviyesi vardır diyordun sözünün arkasındaymışsın gerçekten. @Sir Crocodile duygulanmıştır şimdi.
Gecen Dof hakkında konuşamiyordun defterdarlar falan diyordun.Harbi korktum ama ha bu sefer şimdi uçuyor Doffy sağlı sollu girer onu alamaz diyecektim yine kötü ben olacaktım Allah cezanızı versin.:S
Ben objektif adamım ne görüyorsam bende o bizde söz senet ( xD ) Ben ne gördüysem deftere işledim kardeş malesef Doffy yoktu.Biz Luffy,Kata,Croco fanı mıyız ki şekilden şekile girelim lastik gibi kum gibi hamur gibi olalım.Bir an listeye Dof'u da ekleyeceksin diye ödüm koptu haksızlığa gelemiyorum biliyorsun
Kim diyor bunu, Buggy için bile tanıtım yaparken abartarak milleti gazlayan Brannew. Kudretinden sual olunmayan yüce rabbim sen nelere kadirsin.Croc için şuan "Kudretli Logia kullanıcısı" deniyor.
Millet tartışsın oyalansın eğlensin diye.Karakterin için denilenleri kabul etmeyelim o zaman, onun dediklerini de kabul etmiyoruz zaten size göre. Niye konu açıyor ya bu forumda o zaman?
Yonko Sabo'nun ateşi Fuji'ye zarar bile vermiyor. Kum mu verecek?Fuji,Kata,Aramaki,Jack,Queen alır bunlara ters kaçar.Fuji napacak kum mu kaldıracak.Kata uçamıyor oradan biter Aramaki desen ot bitiremez çölde.Jack ile Queen ise cüssesinden batar direk.
Ahahaha Akainu'nun yarısı MF meydanında duruyormuş hala. Sir Crocodile değil David Copperfield mübarekAkainu'yu bölen adamı değil mi? Bana gösterene böldüğü için cama dönüştüğünü. :S
Zoro var işte o yeterli. Mihawk fazla gelir.Timsah bu şıklarda mihawk neden yok diye sorgular bu arada
Yahu diyorum ya onu kabul etme bunu kabul etme. Forum üyeleri bir şey uydursun "Aynen böyle yav" deyip geçin size ne diyeyim daha. :SKim diyor bunu, Buggy için bile tanıtım yaparken abartarak milleti gazlayan Brannew. Kudretinden sual olunmayan yüce rabbim sen nelere kadirsin.
Millet tartışsın oyalansın eğlensin diye.
@Smoker 'a sormak lazım o zaman.@Sir Crocodile reis mangaplusda kudretli ibaresi yok. Düz logia demiş. Logia güçlerine, zekasına ve liderliğine dayanarak 1.9 milyar diyor Brannew