@II. Invictus Crocodile vs Zunesha ne olur sence? Dövüş yeri Alabasta kıyısı.
Hepsini yener kanka. Rahatla...Kaidou yenildi.Croco'ya gelince amalar bahaneler... Sonuçta yenildi ? Dövmek için kendi kanın bile yetiyormuş.
Soruma cevap verir misin ?
O halde çölde
Crocodile > WB
Crocodile > Roger
Crocodile > Garp
Crocodile > Kaidou
Crocodile > Shanks
Crocodile > Big Mom
Crocodile > Karasakal
diyebilir miyiz ?
Ben Aramaki için yenilmez demedim, Aramaki gibi gücü varsa gittiği yerleri çöl yaparak rakipleri yıksın diyorum hani yenilmez ya!Aramaki senin kafana göre milleti yıka yıka ilerleyebiliyor da neden ilerlemiyor?
Sanki karşısına amiral mi çıkacakta müttefik arıyor yıksın geçsin denizcileri. Hoş amiral çıksa bile çevresini çöl yapıp yenilmez olabiliyor zaten. Mihawk ne işe yarıyor namdan başka.Yani burada durum tek kişilik bir olay değil. Birine karşı bir durum da değil Mihawk ile ortaklığı. Görüyoruz ki Denizcilerin başına ödül koymuşlar. Yani bir gruba karşı bir durum var.
Hepsini yener kanka. Rahatla...
Ben daha fazla uzatmıyorum.Takdir Korsanfanın...İstersen evet de istersen hayır. Karakter ağırlığına ve harcanma durumuna göre değişir. Pek çoğu Oda'nin harcanmayacağını karakter, yani sen bunları değerlendirmeden yorumların ben değerlendirip arada ki fark bu.
Croc'a o noktada kimse gelip buluşamaz kolay kolay. Zaten bu adamı gördüğümüzde "Kudretli" denmesinin olayını göreceksin.
Tamam işte Jack yeniyor normalde. Hee ama çöl işi sıkıntı...
Dof övmeye korkan adamdan analiz @II. InvictusFuji,Kata,Aramaki,Jack,Queen alır bunlara ters kaçar.Fuji napacak kum mu kaldıracak.Kata uçamıyor oradan biter Aramaki desen ot bitiremez çölde.Jack ile Queen ise cüssesinden batar direk.