Sen demedin zaten karakter için denen şey ve karakterin dediğine bakıyorum ben. Croc için şuan "Kudretli Logia kullanıcısı" deniyor. Daha önce kimse için denmemiş, fakat olaylar sürekli farklı yere çekiliyor hala.Ben Aramaki için yenilmez demedim, Aramaki gibi gücü varsa gittiği yerleri çöl yaparak rakipleri yıksın diyorum hani yenilmez ya!
Sanki karşısına amiral mi çıkacakta müttefik arıyor yıksın geçsin denizcileri. Hoş amiral çıksa bile çevresini çöl yapıp yenilmez olabiliyor zaten. Mihawk ne işe yarıyor namdan başka.
Onu da ekledim mesajıma.Reisleri unutmak mümkün mü?
Bir an listeye Dof'u da ekleyeceksin diye ödüm koptu haksızlığa gelemiyorum biliyorsunFuji,Kata,Aramaki,Jack,Queen alır bunlara ters kaçar.Fuji napacak kum mu kaldıracak.Kata uçamıyor oradan biter Aramaki desen ot bitiremez çölde.Jack ile Queen ise cüssesinden batar direk.
Akainu'yu bölen adamı değil mi? Bana gösterene böldüğü için cama dönüştüğünü. :SFujitora meteor sıcaklığı + basınçla Croco hanım'ı cama çevirir.
Harbi korktum ama ha bu sefer şimdi uçuyor Doffy sağlı sollu girer onu alamaz diyecektim yine kötü ben olacaktım Allah cezanızı versin.:SDof övmeye korkan adamdan analiz @II. Invictus
Crocodile amiral seviyesi vardır diyordun sözünün arkasındaymışsın gerçekten. @Sir Crocodile duygulanmıştır şimdi.Fuji,Kata,Aramaki,Jack,Queen alır bunlara ters kaçar.Fuji napacak kum mu kaldıracak.Kata uçamıyor oradan biter Aramaki desen ot bitiremez çölde.Jack ile Queen ise cüssesinden batar direk.
MW büyük değişim içine giriyor. Fakat eskiden Crocodile'in haki konusunda sunduğu iddaa onu bitirecek.Crocodile amiral seviyesi vardır diyordun sözünün arkasındaymışsın gerçekten. @Sir Crocodile duygulanmıştır şimdi.