Ben objektif adamım ne görüyorsam bende o bizde söz senet ( xD ) Ben ne gördüysem deftere işledim kardeş malesef Doffy yoktu.Biz Luffy,Kata,Croco fanı mıyız ki şekilden şekile girelim lastik gibi kum gibi hamur gibi olalım.
Ben objektif adamım ne görüyorsam bende o bizde söz senet ( xD ) Ben ne gördüysem deftere işledim kardeş malesef Doffy yoktu.Biz Luffy,Kata,Croco fanı mıyız ki şekilden şekile girelim lastik gibi kum gibi hamur gibi olalım.
An itibarı ile meyve argümanı;@Sir Crocodile reis mangaplusda kudretli ibaresi yok. Düz logia demiş. Logia güçlerine, zekasına ve liderliğine dayanarak 1.9 milyar diyor Brannew
Harbiden yok ha.@Sir Crocodile reis mangaplusda kudretli ibaresi yok. Düz logia demiş. Logia güçlerine, zekasına ve liderliğine dayanarak 1.9 milyar diyor Brannew
Crocodile çölde KK seviyesiymiş, kendi diyorsa kesin bilgi.
Ne olacak senin bu haterlık seviyen böyleKata'yı yener.
Biz bir laf ettiysek bin kere düşünüp ederiz.Crocodile amiral seviyesi vardır diyordun sözünün arkasındaymışsın gerçekten. @Sir Crocodile duygulanmıştır şimdi.
Sana inat haki yok dedim maksat iddiaya girmek olsun mutlu musun şimdi ?MW büyük değişim içine giriyor. Fakat eskiden Crocodile'in haki konusunda sunduğu iddaa onu bitirecek.
"Crocodile da haki yok" noktasından nerelere geldi @Millennium Wizard
Ankara’dan bilgi geldi Dof emin ellerde rahat ol çakallara kulak asma dediler.Gecen Dof hakkında konuşamiyordun defterdarlar falan diyordun.
Vasıfsızlığı çölde patlar çöl ortamı böyle şeyleri affetmez.Yonko Sabo'nun ateşi Fuji'ye zarar bile vermiyor. Kum mu verecek?
Gerçekleri dile getirmek haterlık olmuşNe olacak senin bu haterlık seviyen böyle
@Sir Crocodile reis mangaplusda kudretli ibaresi yok. Düz logia demiş. Logia güçlerine, zekasına ve liderliğine dayanarak 1.9 milyar diyor Brannew