Az önce başlattım indirmeyi indirene kadar giremiyor muyum şimdi?Go gireriz o zaman. bir ara indirirsin forumcak deneriz
Az önce başlattım indirmeyi indirene kadar giremiyor muyum şimdi?Go gireriz o zaman. bir ara indirirsin forumcak deneriz
Yok bitmesi lazım.Az önce başlattım indirmeyi indirene kadar giremiyor muyum şimdi?
cs2 gelmemiş bana sanırım tam sürümü çıksın da bu ekip ile girelim@Keepr
@NormieRose
@Kenshiro
@Allen
@Enma
Bu ekip dışında cs2si olup müsait olan varsa gelebilir. Bi 5li ranked girilir tüm ekip görürse ve müsaitse
saat kaç gibi gireriz , bu arada cs2 indiği zaman csgo veya csgo2 hangisini oynamak istiyorsanız onu oynayabiliyorsunuz , Steam üzerinden oyna ya tıklandığında size soruyor.@Keepr
@NormieRose
@Kenshiro
@Allen
@Enma
Bu ekip dışında cs2si olup müsait olan varsa gelebilir. Bi 5li ranked girilir tüm ekip görürse ve müsaitse
Alpa spora gitti buralarda olursan gireriz dedi. 2,3 saate müsait olursan akılır gibisaat kaç gibi gireriz , bu arada cs2 indiği zaman csgo veya csgo2 hangisini oynamak istiyorsanız onu oynayabiliyorsunuz , Steam üzerinden oyna ya tıklandığında size soruyor.
olur steam kodumu şöyle bırakayım 418663393Alpa spora gitti buralarda olursan gireriz dedi. 2,3 saate müsait olursan akılır gibi
İstek attımolur steam kodumu şöyle bırakayım 418663393
kabul ettimİstek attım
kabul ettim
Girek mi en azından bi turkabul ettim