Cs2 adam akıllı yapılırsa katılabilirim.. ama şuan hala go'nun üstüne çıkamadı.Seni hiç özlemeyeceğim güzel oyun.
Cs2 adam akıllı yapılırsa katılabilirim.. ama şuan hala go'nun üstüne çıkamadı.Seni hiç özlemeyeceğim güzel oyun.
Evet artık cs go yok.CS 2'yi yüklerken 30 GB güncellemeyle gelmişti. CS:GO kaldırılınca ona ait dosyaları otomatikman siliyor mu pc'den?
Bu oyunu hiç oynamadım ben. Ama mevzu olunca karşılaştırma videolarına baktım. Yenisi, üstüne çıkmayı bırak içinden bile geçer gibi duruyor. Tabi zamanla.Cs2 adam akıllı yapılırsa katılabilirim.. ama şuan hala go'nun üstüne çıkamadı.
Grafik olarak öyle ama oynanış olarak çok daha zayıf bir takım hatalar var. Yoksa maplar iyi ama movementı falan go'dan baya zayıf. Tamamen hazırhale getirip çıkarmak yerine yazın çıkarma sözünün üzerine rezil olmamak için yarım yamalak piyasaya saldılar şimdi E-sporcular da oyunu hiç beğenmiyor. Ama Go'yu direkt sildiler şimdi oyunu go'nun üzerine yaptılar yeni çıkarmak yerine.. bilmiyorum şuan karmaşık durum zamanla çözümlenirBu oyunu hiç oynamadım ben. Ama mevzu olunca karşılaştırma videolarına baktım. Yenisi, üstüne çıkmayı bırak içinden bile geçer gibi duruyor. Tabi zamanla.
Betaymış daha. Cs go betadayken kim bilir ne haldeydi. Düzeltirler her şeyiGrafik olarak öyle ama oynanış olarak çok daha zayıf bir takım hatalar var. Yoksa maplar iyi ama movementı falan go'dan baya zayıf. Tamamen hazırhale getirip çıkarmak yerine yazın çıkarma sözünün üzerine rezil olmamak için yarım yamalak piyasaya saldılar şimdi E-sporcular da oyunu hiç beğenmiyor. Ama Go'yu direkt sildiler şimdi oyunu go'nun üzerine yaptılar yeni çıkarmak yerine.. bilmiyorum şuan karmaşık durum zamanla çözümlenir
Yok full çıkardılar. İşte betadan çıktı dün csgoyu sildiler.Betaymış daha. Cs go betadayken kim bilir ne haldeydi. Düzeltirler her şeyi