@Tiksav Lee Win ile başladık.
Arap kulübünü köyüne yolladık@Tiksav Lee Win ile başladık.
csgo zamanları daha pc toplamamıştım, eski pc yerine laptop almıştım. laptop baya bi süre oynattı csgoyu ama acayip ısınıyordu meret ki ısındıkça fps de düşürüyordu. sonra okudum baktım işlemciye çok yüklenen bi motoru varmış falan. cs2 de o şekilde mi bilmiyorum araştırmadım ama öyleyse gerçekten salaklık bu. insanların tuğla gibi ekran kartları var bu gücü kullanmayıp da niye hala cpu üzerinden gidiyorlar :SOptimizasyonu geliştirmeliler. En uçuk oyunlarda zerre kasmayan pc bu oyunla nasıl kasar? Ayrıca en yüksek ayarlarla en düşük ayarlar arasında zerre fps farkı yok. Bu tarz oyunlarda en önemli şey akıcılıktır. İleride yapacakları güncellemelerle bu durumu düzelteceklerini ümit ediyorum.
Mal bu valve.csgo zamanları daha pc toplamamıştım, eski pc yerine laptop almıştım. laptop baya bi süre oynattı csgoyu ama acayip ısınıyordu meret ki ısındıkça fps de düşürüyordu. sonra okudum baktım işlemciye çok yüklenen bi motoru varmış falan. cs2 de o şekilde mi bilmiyorum araştırmadım ama öyleyse gerçekten salaklık bu. insanların tuğla gibi ekran kartları var bu gücü kullanmayıp da niye hala cpu üzerinden gidiyorlar :S
2023de CS:GOdaki sadece kasa açılımlarından 1 milyar dolar kazanmış Valve. Kazandığı para bu seviyedeyken bu kadar umursamaz olması çok şaşırtıcı.Mal bu valve.