Güncelleme olarak çıkacakmış. Ne var ne yok aktarılacak sanırım.Bizim CS:GO hesapları otomatik buna yükselir mi acaba?
Güncelleme olarak çıkacakmış. Ne var ne yok aktarılacak sanırım.Bizim CS:GO hesapları otomatik buna yükselir mi acaba?
Envanterin aynen aktarılacak da ranklar nasıl olur bilmiyorumBizim CS:GO hesapları otomatik buna yükselir mi acaba?
Dota 2'de de source kaynağını değiştirdiklerinde güncelleme olarak geldi, sanmıyorum seçenek olsun.Gelmeyecek dediniz geldi. Belliydi geleceği
Kanka muhtemelen başlatırken seçeceksin hangisini istediğini. Betada şuan bu sürüm başta baya hata olur.
Videolarını izle la bari bir sürü önemli yenilik var. Oyun motorunun değişmesi ve tickrate olayı çok önemliydiBir tek gaz bombasını mı yenilemişler? Bunun mekaniğini CS 2 olarak da duyurmazsın be kardeşim...
Yok güncelleme olacak zaten de. Şuan Beta olarak var tam güncelleme yazın gelir.Dota 2'de de source kaynağını değiştirdiklerinde güncelleme olarak geldi, sanmıyorum seçenek olsun.
Ben bir tek gaz bombasını gördüm bakarım... Oyuna geri başlayasım var... Ben de bir kaç sandık vardı 30 tl falan olmuş 1-2 lira olan sandıklar... Düşer düşer satarız.Videolarını izle la bari bir sürü önemli yenilik var. Oyun motorunun değişmesi ve tickrate olayı çok önemliydi
Şimdiden her şeyi vermemişlerdir diye düşünüyorum. Başka yenilikler de göstereceklerdir .Ben bir tek gaz bombasını gördüm bakarım... Oyuna geri başlayasım var... Ben de bir kaç sandık vardı 30 tl falan olmuş 1-2 lira olan sandıklar... Düşer düşer satarız.