Düzenleme: Yazdığım alıştırma modundaymış la galiba dbbxbxbx
Silah sesleri ve görüntüleri bir tuhaf olmuş.Alışmak lazım belki de.
Silah sesleri ve görüntüleri bir tuhaf olmuş.Alışmak lazım belki de.
Son düzenleme:
Olur ben bi 5 dkaya gelirim.Gelecek var mı şimdi @Büyük Komutan Sakazuki @Kenshiro @Mihawk @Keepr @Alpamis ? Yarından önce biraz internet ve laptopu deneyim diyorum.
Yarın kaçta bu arada @Büyük Komutan Sakazuki ben en erken 10 gibi gelebilirim dışarıda işim var.
Akşam 10 mu ? 10, 11 gibiye hazırlasın herkes kendin işteGelecek var mı şimdi @Büyük Komutan Sakazuki @Kenshiro @Mihawk @Keepr @Alpamis ? Yarından önce biraz internet ve laptopu deneyim diyorum.
Yarın kaçta bu arada @Büyük Komutan Sakazuki ben en erken 10 gibi gelebilirim dışarıda işim var.
Geçmiş olsun@Shakan ben gelirdim de başım çok fena ağrıyor
Sağ olasınGeçmiş olsun
Şu an işteyim, maalesef.Gelecek var mı şimdi @Büyük Komutan Sakazuki @Kenshiro @Mihawk @Keepr @Alpamis ? Yarından önce biraz internet ve laptopu deneyim diyorum.
Ben de yarın 8den sonra müsaitim diyecektim iyi olduGelecek var mı şimdi @Büyük Komutan Sakazuki @Kenshiro @Mihawk @Keepr @Alpamis ? Yarından önce biraz internet ve laptopu deneyim diyorum.