Go takımlarını ayarladık seni Cs1.6 turnuvasına alalım onu da yapıcazEn son 1.6 oynadım bu sxe muhabbetlerinden sıkıldım birde herkes kendi açtığı sunuculara yabancı adamları almıyorlar direk atıyorlar adamı.
Go takımlarını ayarladık seni Cs1.6 turnuvasına alalım onu da yapıcazEn son 1.6 oynadım bu sxe muhabbetlerinden sıkıldım birde herkes kendi açtığı sunuculara yabancı adamları almıyorlar direk atıyorlar adamı.
Takımlar şu şekilde adaletsiz olduğunu düşünen varsa tekrar değerlendirmeye alınabilir. Önerilere açığım
Takım A
Tiksav Lee
@Mihawk
@NormieRose
@maymundlutfu
@Rasvius
Takım B
@Keepr
@Shakan
@the witness
@Snake
@Kenshiro
Uyar bana, keepr ve kenshi ile oynadım birkaç el. Diğerlerini bilmiyorum ama anlaşırız.Takımlar şu şekilde adaletsiz olduğunu düşünen varsa tekrar değerlendirmeye alınabilir. Önerilere açığım
Takım A
Tiksav Lee
@Mihawk
@NormieRose
@maymundlutfu
@Rasvius
Takım B
@Keepr
@Shakan
@the witness
@Snake
@Kenshiro
Shakanın neti ve laptopu çok kötüymüş alacağı düşük fps değerlendirmeye alındıB takımı güçlü olmuş.
Witness iyi oyuncudur.Uyar bana, keepr ve kenshi ile oynadım birkaç el. Diğerlerini bilmiyorum ama anlaşırız.
Net biraz düzeldi gibi bugün, eskisi kadar kötü değil. FPS için de deniyorum farklı şeyler, şuan 40-60 arası oynuyor arada 3-5e düşüyor. Halledebilirsem yazarımShakanın neti ve laptopu çok kötüymüş alacağı düşük fps değerlendirmeye alındı
Normalde oynayabileceğin kaliteye yakın ayarlar yakalarsan takıları tekrar dağıtıcamNet biraz düzeldi gibi bugün, eskisi kadar kötü değil. FPS için de deniyorum farklı şeyler, şuan 40-60 arası oynuyor arada 3-5e düşüyor. Halledebilirsem yazarım
Ben iyi değilim her halükarda ama söylerim düzeltebilirsemNormalde oynayabileceğin kaliteye yakın ayarlar yakalarsan takıları tekrar dağıtıcam
Ya yinede keleşlik adam en kötü Nova gibi oynarBen iyi değilim her halükarda ama söylerim düzeltebilirsem