Ya benim açıkcası belli bir günüm olmuyor.@Snake @Alpamis @Rukawa @NormieRose @Phscyho ileriki zamanda 5v5 atsak kimler gelebilir özellikle bir gün belirleriz herkesin müsait olduğu öbür türlü toplanılmıyor. Bir tane yayın patlatırız hem
Ya benim açıkcası belli bir günüm olmuyor.@Snake @Alpamis @Rukawa @NormieRose @Phscyho ileriki zamanda 5v5 atsak kimler gelebilir özellikle bir gün belirleriz herkesin müsait olduğu öbür türlü toplanılmıyor. Bir tane yayın patlatırız hem
Biz herkesin uygun olduğu bir gün belirleriz sen de o gün uygun olursan katılım gösterirsinYa benim açıkcası belli bir günüm olmuyor.
katılırım ama pek iyi oyuncu sayılmam hem de oynamayalı uzun süre oldu.Sıkıntı olmayacaksa gelirim.Fy_Iceworld turnuvasına kimler katılır?
Aramızda eğlenecez işte kankskatılırım ama pek iyi oyuncu sayılmam hem de oynamayalı uzun süre oldu.Sıkıntı olmayacaksa gelirim.
Haftasonu olursa gelirim.@Snake @Alpamis @Rukawa @NormieRose @Phscyho ileriki zamanda 5v5 atsak kimler gelebilir özellikle bir gün belirleriz herkesin müsait olduğu öbür türlü toplanılmıyor. Bir tane yayın patlatırız hem
@Snake @Alpamis @Rukawa @NormieRose @Phscyho ileriki zamanda 5v5 atsak kimler gelebilir özellikle bir gün belirleriz herkesin müsait olduğu öbür türlü toplanılmıyor. Bir tane yayın patlatırız hem
Fpsle aram iyi değil ama eksik çıkarsa gelirim.Fy_Iceworld turnuvasına kimler katılır?
Amaç eğlence makara zatenFpsle aram iyi değil ama eksik çıkarsa gelirim.
Haftasonu bir kişi daha dedi haftasonu yaparız.Haftasonu olursa gelirim.