Ne zaman ?@maymundlutfu cs 5v5 yayınlı maç atcaz gelir misin
Ne zaman ?@maymundlutfu cs 5v5 yayınlı maç atcaz gelir misin
Haftasonu müsait oluyormuş üyeler ya önümüzdeki hafta sonu ya da bir sonraki (önümüzdeki derken bu haftanınki)Ne zaman ?
Haftasonu ben de müsait olurum, tam tarihi verirseniz gelir biraz şov yaparımHaftasonu müsait oluyormuş üyeler ya önümüzdeki hafta sonu ya da bir sonraki (önümüzdeki derken bu haftanınki)
Benim takımda sen olursun yüksek ihtimal aimine kuvvetHaftasonu ben de müsait olurum, tam tarihi verirseniz gelir biraz şov yaparım
Yok ya ne ayıbı fps beceremiyorum zaten oynadığım zaman nova görmüştüm max, izlemesi daha keyifli.@maymundlutfu
@Snake
@Phscyho
Sizinle daha önce hiç cs oynamadım takımların dengeli olması için aşağı yukarı ne seviyede oynadığınızı söyleyebilir misiniz ? Silver, Nova, Keleş, Kartal vs.
Bu hafta herkes konuya toplanmışken Cumartesi veya Pazar yapalım. Herkes haftasonu hangi saatlerde müsait olduğunu yazarsa iyi olur kim çalışıyor hangi saatlerde çalışıyor vs bilmiyorum.
@Gon Freecs kendisi bu haftasonu müsait olursa sunucumuz olacak.
Ben, kuzenim @Keepr ,@Alpamis ,@NormieRose ,@Shakan ,maymundlutfu, Snake, thewitness, @Kenshiro ,@Mihawk
10 kişi yapıyoruz. @Phscyho ile 11 oluyoruz bir aksilik durumunda kendisini de dahil edebiliriz yer açılmazsa da Gonla birlikte yayında yer almasını isterim. (Bu şekilde ayıp olmadı umarım) :/
Rank siyah yıldız(ismini unuttum :d) haftasonu herhangi bir saate uyarım.@maymundlutfu
@Snake
@Phscyho
Sizinle daha önce hiç cs oynamadım takımların dengeli olması için aşağı yukarı ne seviyede oynadığınızı söyleyebilir misiniz ? Silver, Nova, Keleş, Kartal vs.
Bu hafta herkes konuya toplanmışken Cumartesi veya Pazar yapalım. Herkes haftasonu hangi saatlerde müsait olduğunu yazarsa iyi olur kim çalışıyor hangi saatlerde çalışıyor vs bilmiyorum.
@Gon Freecs kendisi bu haftasonu müsait olursa sunucumuz olacak.
Ben, kuzenim @Keepr ,@Alpamis ,@NormieRose ,@Shakan ,maymundlutfu, Snake, thewitness, @Kenshiro ,@Mihawk
10 kişi yapıyoruz. @Phscyho ile 11 oluyoruz bir aksilik durumunda kendisini de dahil edebiliriz yer açılmazsa da Gonla birlikte yayında yer almasını isterim. (Bu şekilde ayıp olmadı umarım) :/
Haftasonu müsaitim. Çoğunluk hangi saatte oynamayı kararlaştırırsak ayarlarım kendimi.@T u R k şuan takımlar dolu ama yayında sunuculuk yapmak istersen, keyifli olacağını düşünüyorum.
@the witness sen gör diye sonradan etiket attım haftasonu atmayı düşünüyoruz hangi saatler müsaitsin ?
Anladım çift keleşin bir üstü kartalın bir altı. 'Distinguished Master Guardian' türkçesini bilmiyorum.Rank siyah yıldız(ismini unuttum :d) haftasonu herhangi bir saate uyarım.