Tamamdır, Kf discordunda var mısın ? Bu arada Dbd'de ben çok yeniyim noobum yani. Csde de çok üst düzey değil rankım. (Gold nova 4)Özele gelirsin müsait bir vakitte, discord veya burası fark etmez.
Tamamdır, Kf discordunda var mısın ? Bu arada Dbd'de ben çok yeniyim noobum yani. Csde de çok üst düzey değil rankım. (Gold nova 4)Özele gelirsin müsait bir vakitte, discord veya burası fark etmez.
Discord'da varım.Tamamdır, Kf discordunda var mısın ? Bu arada Dbd'de ben çok yeniyim noobum yani. Csde de çok üst düzey değil rankım. (Gold nova 4)
@Kaidou ile müsait olursak birlikte atıcaz gireriz işte üçlü.. ama ranklar yakın değilse girme işi yatar benim rankım çok yüksek değil, zaten pc'yi 3 kasımda aldım :dBu ara yine başladım. 4 Yıldız seviyeden gidiyoruz. Arada girecek varsa atalım takım olmak iyi oluyor.
Aynen gireriz. Haberleşiriz.@Kaidou ile müsait olursak birlikte atıcaz gireriz işte üçlü.. ama ranklar yakın değilse girme işi yatar benim rankım çok yüksek değil, zaten pc'yi 3 kasımda aldım :d
@Kaidou ile müsait olursak birlikte atıcaz gireriz işte üçlü.. ama ranklar yakın değilse girme işi yatar benim rankım çok yüksek değil, zaten pc'yi 3 kasımda aldım :d
He tamamdır o zaman bende şartlardan ötürü oynayarak değil izleyerek başladım cs'ye 2018'den bu yana e sporunu yakından takip ediyorumBen de yeni aldım zaten, pek farkımız yok yani. Sadece 1.5 tecrübem var, o kadar. Şuan müsaitim.
Oyun içi otomatik açılıyor bende de, adamlar şov yapıyor. 5 dakika bakıp oyuna geçiyorumHe tamamdır o zaman bende şartlardan ötürü oynayarak değil izleyerek başladım cs'ye 2018'den bu yana e sporunu yakından takip ediyorum