Major finali geldi. Sonunda S1mple veya NiKo major kazanıcak
Faze 2018'de satmayacaktı o maçı. S1mple ve Navi bu formdayken çok zor maçı almaları. Belli de olmaz gerçi.Major finali geldi. Sonunda S1mple veya NiKo major kazanıcak
Katılıyorum ama NiKo'ya da üzülmüyor değilim.Faze 2018'de satmayacaktı o maçı. S1mple ve Navi bu formdayken çok zor maçı almaları. Belli de olmaz gerçi.
Ne kadar iyi oyuncu olsan da o kolay Deagle vuruşunu kaçırıyorsun. Belki de maçı kaybettiren vuruştu.Katılıyorum ama NiKo'ya da üzülmüyor değilim.
Sondaki çaresizliği baya üzdü. O donuk ve korku dolu bakışları :/ S1mple adına sevindim, zaten NaVi'nin almasını istiyordum.Ne kadar iyi oyuncu olsan da o kolay Deagle vuruşunu kaçırıyorsun. Belki de maçı kaybettiren vuruştu.
Birlikte girebiliriz. Dbd ve Cs bende de var.Son zamanlarda oynadığım oyun. Dead by Daylight, Pubg ve CS GO üçlüsüyle online oyun açığımı kapatıyorum xd
Xantares ve Woxic ondan daha iyi değiller. Ama Xantares ve woxic cs go'nun net en iyi oyuncuları arasında. xFloud ve Imorr gelecek vadeden isimler. Calyx'te oldukça üst düzey bir oyuncu. Bireysel olarak dediğin gibi iyiyiz fakat bir oyunun oturması, takımın iyileşmesi için belirli bir süreç, belirli bir zaman gerekiyor.Ara ara girip Türk takımına bakıyorum da
Bireyselde çok güçlü oldukları kesin ama takım olarak yukarılara çıkmaları mümkün mü acaba?
woxic, xantares, imorr, calyx, xfl0ud
Bireysel olarak hepsini izledim, ortalamanın çok üstündeler (en azından bana göre)
Şampiyon olabilecek takım yeterliliğine sahipler mi acaba, göreceğiz artık
Birde şu simple çok iyi dense de bizim xantares ve woxic ondan daha iyi değiller mi ya
Özele gelirsin müsait bir vakitte, discord veya burası fark etmez.Birlikte girebiliriz. Dbd ve Cs bende de var.