Big Clan önce Vitality'i şimdi de Astralisi tokatladı letss gooo
Çünkü Türk E-Sporu yetersiz. Cs go'dan da elini ayağını çekti organizasyonlar. Sangal diye takımımız var Tier 3 seviyede.CS GO'da bayağı bir değişiklik olmuş galiba, tam olarak anladığımdan değil ama
BİG ve Xantares bir hayli düşüş yaşamış
Woxic artık Mausesports takımında değil Karrigan da o takmımda değil ve woxic hiç bir yerde yok
Acaba özet geçebilecek olan var mı? ( :
Birde daha önce sormuştum belki ama neden üst düzey Türk oyuncular olmasına rağmen Türk takımı yok
Hala belirsiz kontratı devam eden oyuncular da varmış aralarında takım hazırmış organizasyon arıyorlarmışWoxic boşta beklemeyecek kadar üst düzey bir oyuncuydu kendi takımını kurmuş sanırım
Acaba takımda kimler var
1 senedir takip etmiyorum şöyle takımlara bir göz gezdireyim dedim. Tarik EG'den ayrılmış. Twistzz Tl'den Faze'e geçmiş. Xantares ayrılmış. Kadrolara bakınca Xantares için Türk takımı yerine TL daha uygun görünüyor. Bizim ülkemizde kurulan organizasyınlar sponsor konusunda sıkıntılı olduğu için yeteri kadar kazanamıyorlar, Türkiye' ye dönmek yerine bizi dışarıda temsil etse daha iyi olur kendisi için. Kurulacak olan takımın başarılı olabileceğini düşünmüyorum. Xantares neyse ama Woxic'in c9 zamanlarında biraz izledim Mouz günlerinden çok uzakta :/Türk takımı geliyorrrrrrr Woxic ve XANTARES
Doğal olarak..1 senedir takip etmiyorum şöyle takımlara bir göz gezdireyim dedim. Tarik EG'den ayrılmış. Twistzz Tl'den Faze'e geçmiş. Xantares ayrılmış. Kadrolara bakınca Xantares için Türk takımı yerine TL daha uygun görünüyor. Bizim ülkemizde kurulan organizasyınlar sponsor konusunda sıkıntılı olduğu için yeteri kadar kazanamıyorlar, Türkiye' ye dönmek yerine bizi dışarıda temsil etse daha iyi olur kendisi için. Kurulacak olan takımın başarılı olabileceğini düşünmüyorum. Xantares neyse ama Woxic'in c9 zamanlarında biraz izledim Mouz günlerinden çok uzakta :/
Kurulacak Organizasyon takımın başarılı olucağını düşünse bile başka problemleri de çözmesi lazım. Çok ciddi vize problemleri yaşıyor oyuncularımız. Lan turnuvaları başlayınca bunun çözümünü bulamazlarsa organizasyon için de kötü sonuçlanır.Doğal olarak..
Organizasyonun Türk olması gerek miyor ki ? G2 ve Envy Fransız kadro ile oynadı yıllarca ama Fransız organizasyonu değil.