İlk çıkan Beyonder, Rune King Thor'u bakkala sigara almaya yollar.Rune king Thor alayını tokatlar hatta kaptanı bakışlarıyla eritmişliği vardır.
İlk çıkan Beyonder, Rune King Thor'u bakkala sigara almaya yollar.Rune king Thor alayını tokatlar hatta kaptanı bakışlarıyla eritmişliği vardır.
Thanos'un filminde şimdi Thor Rune King Thor olarak mı yer alacak?Yuh naptın Rune King Thor galaksiyi bile yokeder Kaptan ile aynı cümleye koymak hata.Genede Skyfather seviyesi üstü herkes bu Thor versiyonunu yenebilir.
Vision Iron-man'in zırhını bozuyor. O şekilde dövüyorCap'in gücü ne ki İronman'i yeniyor yani ona verilen serüm o kadar etkili değil diye biliyorum hala normal insan gibi değil mi ?
İllaki kısılır gücü bir şekilde. Zaten Guardians of Galaxy ile ortaklaşa yenerler yüksek ihtimalThanos'un filminde şimdi Thor Rune King Thor olarak mı yer alacak?
Thanos'un çok güçlü olduğu söyleniyor karşısında durabilir mi Thor o haliyle?
Bu Avengers o kadro ile Thanos'u nasıl yenecek?
Not:Filmler harici bilgim yok.
Benimde filmler hakkında pek bilgim yok Çizgi romana göre Rune King Thor'un Thanos karşısında durabilmesi lazım hatta yener gibime geliyor.Tabi Thanos'ta Infinity Gauntlet veya gücünü arttıracak başka birşey yoksa.Thanos'un filminde şimdi Thor Rune King Thor olarak mı yer alacak?
Hayır, normal insan değil tabii ki. O bir süper asker. Yani bir insanın fiziksel olarak gelebileceği maksimum seviyede.Cap'in gücü ne ki İronman'i yeniyor yani ona verilen serüm o kadar etkili değil diye biliyorum hala normal insan gibi değil mi ?
Rune King Thor, Infinity Gauntlet kullanan Thanos'u yenemez. Üstte de dedim, Beyonder gibi adamlar var bu evrende.Thanos'un filminde şimdi Thor Rune King Thor olarak mı yer alacak?
Acaba One Above All'u görürmüyüz. Ya da Living Tribunal'i?Rune King Thor, Infinity Gauntlet kullanan Thanos'u yenemez. Üstte de dedim, Beyonder gibi adamlar var bu evrende.