Saydıklarına ek bir de FF var.Adama dalanlara baksana; Hulk, Red Hulk, Luke Cage, Spider-Man, Thing, Vision, Captain America, Iron Man, Ant-Man. Diğerlerini de tam çıkaramadım. Bırak da yenilsin bir zahmet.
Saydıklarına ek bir de FF var.Adama dalanlara baksana; Hulk, Red Hulk, Luke Cage, Spider-Man, Thing, Vision, Captain America, Iron Man, Ant-Man. Diğerlerini de tam çıkaramadım. Bırak da yenilsin bir zahmet.
Bir ben yokum.Mrs Marvel,Human Torch,Spider Woman.Arkadaki ikili kim yav.İron Fist'e benziyor biri![]()
Bence aşırı hater bir insansın. Burada kimse o ikisini kıyaslamadı sadece ikisininde fiziksel güçlerinin fazla olmayıp stratejileri ile ön plana çıkmaları olayının benzer oldukları söylendi o kadarMarvel ve DC kıyaslamak gibi bir gaflete girmeyi anlarım da Batman ile Cap'i kıyaslamak falan. Tövbe edin.![]()
Teke tek ve ekipmansız bir dövüşte, Captain America, Batman'i yenebilir.Bence aşırı hater bir insansın. Burada kimse o ikisini kıyaslamadı sadece ikisininde fiziksel güçlerinin fazla olmayıp stratejileri ile ön plana çıkmaları olayının benzer oldukları söylendi o kadar![]()
Hı hı, ben haterım.Bence aşırı hater bir insansın. Burada kimse o ikisini kıyaslamadı sadece ikisininde fiziksel güçlerinin fazla olmayıp stratejileri ile ön plana çıkmaları olayının benzer oldukları söylendi o kadar![]()
Hater olmadığın bir şey yok ki. :/Hı hı, ben haterım.![]()
Güzel olmuş. Beğendim. Artık ben de varım.Problem Solved!
![]()