Unknown
Irohman'in zırhını biri bozuyordu. Kim hatırlamıyorum.Vision karışıyor muydu kavgaya? Net hatırlamıyorum.
Irohman'in zırhını biri bozuyordu. Kim hatırlamıyorum.Vision karışıyor muydu kavgaya? Net hatırlamıyorum.
Bende sevmiyom hocam boş beleş. Silver Surfer akar
Captain americayı sevmeyen tek ben varım sanırım :/
Fİlmine bile tahammül edemedim.
Kolunu sokup Iron-man'in zırhını bozuyor.Vision karışıyor muydu kavgaya? Net hatırlamıyorum.
Nasıl seviyorsunuz la çok itici bir karakter :/ Herşeyiyle uyuz oluyorum adama :/ Avengersda bile zar zor katlandım.Captain'ın IQ'su ne kadar?
@Tensei
Ben de Captain'ı seven bir ben varım diye düşünüyorum. Tam aksine Captain America'ya isminden dolayı millet kötü yaklaşır. Ben Spiderman çizgifilminde tanıştım bu adam reyiz dedim ta o zaman.
Nasıl seviyorsunuz la çok itici bir karakter :/ Herşeyiyle uyuz oluyorum adama :/ Avengersda bile zar zor katlandım.
Filmlerini bile izlemedim. O lanet kalkanı felan bana çok itici geliyor :/ İsmiyle işim yok. Tasarımı ve derinliği çok vasat geliyor benim için.
Sen seviyordursun orasına karışamam tabi :/ Bak yine sinirlendim aklıma geldi ya
Yuh naptın Rune King Thor galaksiyi bile yokeder Kaptan ile aynı cümleye koymak hata.Genede Skyfather seviyesi üstü herkes bu Thor versiyonunu yenebilir.Rune king Thor alayını tokatlar hatta kaptanı bakışlarıyla eritmişliği vardır.