O zaman Captain plan ve strateji adamı diyebilir miyiz birnevi Batman gibi?Tam bunu diyecektim.Kaptan bir planı ve hazırlığı olmadan Tony'e saldırırsa çok rahat yenilir.
O zaman Captain plan ve strateji adamı diyebilir miyiz birnevi Batman gibi?Tam bunu diyecektim.Kaptan bir planı ve hazırlığı olmadan Tony'e saldırırsa çok rahat yenilir.
Evet zaten Kaptan ve Batman benzer oldukları için genellikle denk görülür.O zaman Captain plan ve strateji adamı diyebilir miyiz birnevi Batman gibi?
Sen gene iyisin, ben ismine bile tahammül edemiyorum.
Captain americayı sevmeyen tek ben varım sanırım :/
Fİlmine bile tahammül edemedim.
Captain'ın IQ'su ne kadar?Evet zaten Kaptan ve Batman benzer oldukları için genellikle denk görülür.
Denk derken zeka anlamında demek istemedim.Yani Batman zeka açısından Kaptan'a baskın ama Kaptan fiziksel olarak Batman'den daha güçlü.Kaptan savaşlarda bulunduğu ve Avengers'ı yönettiği için stratejik olarak yetenekli biri ama genel anlamda o kadar zeki değil.Captain'ın IQ'su ne kadar?
@Tensei
Ben de Captain'ı seven bir ben varım diye düşünüyorum. Tam aksine Captain America'ya isminden dolayı millet kötü yaklaşır. Ben Spiderman çizgifilminde tanıştım bu adam reyiz dedim ta o zaman.
İsminden dolayı temsil ettiği değerlerden dolayı bende bir kılım.Sen gene iyisin, ben ismine bile tahammül edemiyorum.
Marvel'in en gereksiz, en boş karakteri.
Vision karışıyor muydu kavgaya? Net hatırlamıyorum.Ama Visionun Zırhı bozması sayesinde olmuyormuydu o? Hatta en başta Tony çok rahat dövüyordu.