Zoro'yu burnundan getiren Enma'ydı dövüş içinde. :dKing Wcı Luffy’den güçlü Zoro’nun burnundan getirdi ölümlerden döndürdü duvardan duvara çarptı sırf fizik gücü +b.haki ile.Üstelik zoro zırh hakide sağlamken.Bu açık tabloda King>Kata barizdir.
King'in yenildiği saldırı bile Ashura'dan net daha zayıf bir saldırı üstelik. H.haki ustalığı fark yaratabilir ama 9 kılıca eklenmiş h.haki>3 kılıca eklenmiş h.haki.Zoro'yu burnundan getiren Enma'ydı dövüş içinde. :d
Enma'yı kontrol edince rahatça yendi. King kendi ağzıyla diyor hatta kılıcı tarafından yenilen bir adam diye. Zoro King'e karşı Enma yüzünden zorlandı. King yüzünden değil. O zorlanmada baya az aslında.
Böyle bişey olmadığı king ezince kanıtlanmış oldu. “King ezdiğinde siz luffy>zoro’yu kabul etmek yerine king>>kata dersiniz adım gibi biliyorum” dediğimde de haklıymışım şaşırtmadınız.King Wcı Luffy’den güçlü Zoro’nun burnundan getirdi ölümlerden döndürdü duvardan duvara çarptı sırf fizik gücü +b.haki ile.Üstelik zoro zırh hakide sağlamken.Bu açık tabloda King>Kata barizdir.
Vallahi Enma'dan bahsetmiş bu arkadaş. Ama Zoro sanıyor. Zoro Enma'sız Killer'a bayılıp giden biri.Puhahaha Kf beni şaşırtmıyor.
Luffy vs Kata sonrası "Off Luffy artık sadece yonkouyu kaale alır aslanım benim. Zoro mu haha Zoro dokunamaz bile" diyorlardı.
Luffy vs. Kata sonrası birkaç gün sonra Kaido tek saldırı ile zzzbammmmm diye Lütfü'yü yere çiviledi bilincini kaybetti ve Lütfü 50 kere vurdu zerre etkilemedi Kaido'ya (paaatt 1)
Sonra "Eehehe Zoro önce Jack değil Cracker ayarı biri görsün ehehe Zoro kim" dediler. Zoro direkt çatıda ayar verdi (paaaaaaaaaaat 2)
Sonra bunları yapan Zoro King ile vs attı kral hakili saldırı ile yendi. (paaaaaaaaaaaaaaaaaatttt 3)