Katakuriciyiz :F Yarım balıkadam sayılır zaten :F
Kaido'yu yenen adamla King'i yenen adam nasıl bir tutuluyorsa ondan muhtemelen.Peki nasıl oluyor da coc ile yenilebilen adamla Kaido'ya 0 hasar bırakabilen saldırıya yenilen bir tutuluyor
King Wcı Luffy’den güçlü Zoro’nun burnundan getirdi ölümlerden döndürdü duvardan duvara çarptı sırf fizik gücü +b.haki ile.Üstelik zoro zırh hakide sağlamken.Bu açık tabloda King>Kata barizdir.Page one kral hakili darbeyle yenildi.
Page one>>>kata.
Petrol çıkaran kılıcın yanında mistik zoanın lafı mı olur canım.Luffy yerine de beleş mistik zoan yazaydı beğeni butonu çökerdi ama hayat işte .
Enma sonrası kendi içtiğin bardağı vermezsin umarım.Sana bir bardak soğuk su da benden
Bunu diyorum zaten kronolojik olarak Kaido'ya zarar verebilen güçte birisi üstüne power up alıp birini yeniyor diğeri de Kaido'ya azıcık bile zarar vermeyecek güçte iken birini yeniyor. Zoro'ya takılmışlar lafı çarpıtmak içinKing Wcı Luffy’den güçlü Zoro’nun burnundan getirdi ölümlerden döndürdü duvardan duvara çarptı sırf fizik gücü +b.haki ile.Üstelik zoro zırh hakide sağlamken.Bu açık tabloda King>Kata barizdir.
Ben sadece WCI halini söyledim Oda'ya güven olmaz her yeri ayrı oynuyor olma ihtimali var.Kata h.hakiyi ataklarına ekleyebildiği takdirde yıkımcıları sololar.