Yok. Cracker'dan bir yol olmaz.Katakuri'ye gerek yok Cracker alır bunu.
Zoro yerine Enma yazsaydın bir beğeni alırdın benden.Puhahaha Kf beni şaşırtmıyor.
Luffy vs Kata sonrası "Off Luffy artık sadece yonkouyu kaale alır aslanım benim. Zoro mu haha Zoro dokunamaz bile" diyorlardı.
Luffy vs. Kata sonrası birkaç gün sonra Kaido tek saldırı ile zzzbammmmm diye Lütfü'yü yere çiviledi bilincini kaybetti ve Lütfü 50 kere vurdu zerre etkilemedi Kaido'ya (paaatt 1)
Sonra "Eehehe Zoro önce Jack değil Cracker ayarı biri görsün ehehe Zoro kim" dediler. Zoro direkt çatıda ayar verdi (paaaaaaaaaaat 2)
Sonra bunları yapan Zoro King ile vs attı kral hakili saldırı ile yendi. (paaaaaaaaaaaaaaaaaatttt 3)
Luffy yerine de beleş mistik zoan yazaydı beğeni butonu çökerdi ama hayat işte .Zoro yerine Enma yazsaydın bir beğeni alırdın benden.
Yani kral hakiyi açıp saldırıya ekleyip King'i yenebildi. Kaido'ya kalıcı hasar bıraktı aynı saldırı ile.Puhahaha Kf beni şaşırtmıyor.
Luffy vs Kata sonrası "Off Luffy artık sadece yonkouyu kaale alır aslanım benim. Zoro mu haha Zoro dokunamaz bile" diyorlardı.
Luffy vs. Kata sonrası birkaç gün sonra Kaido tek saldırı ile zzzbammmmm diye Lütfü'yü yere çiviledi bilincini kaybetti ve Lütfü 50 kere vurdu zerre etkilemedi Kaido'ya (paaatt 1)
Sonra "Eehehe Zoro önce Jack değil Cracker ayarı biri görsün ehehe Zoro kim" dediler. Zoro direkt çatıda ayar verdi (paaaaaaaaaaat 2)
Sonra bunları yapan Zoro King ile vs attı kral hakili saldırı ile yendi. (paaaaaaaaaaaaaaaaaatttt 3)
Sana bir bardak soğuk su da bendenZoro yerine Enma yazsaydın bir beğeni alırdın benden.
Kaido'ya Kınlar da hasar verdiği için olabilir.Yani kral hakiyi açıp saldırıya ekleyip King'i yenebildi. Kaido'ya kalıcı hasar bıraktı aynı saldırı ile.
Peki nasıl oluyor da coc ile yenilebilen adamla Kaido'ya 0 hasar bırakabilen saldırıya yenilen bir tutuluyor
Sana bir bardak soğuk su da benden