Fuji Kata ile kardeşlerini aynı anda alır.Fuji'ye karşı şans veririm Kata'ya. Fark o kadar yokmuş dedirttiler:d
Bu nasıl denklem? :dKata > King = Wholecake Luffy > Wano Zoro
Enma varken seviyesi ne oluyor ?Enma olmasa sittin sene Zoro, King'e çizik dahi atamayacaktı. Bu adam Enma'sız Kaido'nun karşısına da çıkamazdı. Enma öncesi Zoro'nun Jack'i alırsa öpsün başına koysun deniliyordu. Bu konuda haklı çıktık çok şükür. Zoro'cular yeşil yeşil düşünsün.
Valla mangaka kendi bile inanmış ki çizmiş bunu. King kendi ağzıyla bunu demişken senin inanmaman garip. Zoro King'e karşı zorlanmasının sebebi Enma'yı dövüş içinde kontrol edememesi ve kendisine handikap sağlamasıdır. Bu net olan bir şey. Hadi bize inanmıyorsun bari savunduğun karakterin lafına inanZoro King yüzünden değil Enma yüzünden zorlandı Luffy Dof yüzünden değil g4 yüzünden zorlandı... He he çocuklar inanmaz şu yazdıklarınıza.
Alırken kulunç olmasın FujiFuji Kata ile kardeşlerini aynı anda alır.
O serinin poku çıktığı için ya. Gerek yok aslında geçmiş karakterlere de mf de bu haltı yedi şimdi güçlendiriyor. E kanlı yumruğa bayılan karakterdir bu xD Çare Torikoİşin pisliği gelecek rakipler güçlenirken geçmiş rakipler de güçleniyor. Böyle bir güj dengesi var seride. Baksana 80m'lik Croco bile yc5-6 olarak seriye tekrar giriş yaptı..
Pazardan domates almıyor.Fuji Kata ile kardeşlerini aynı anda alır.
Çok yormuştu bir noktadan sonra beni o seri ya:d ama güzeldi her şeyin açıklığa kavuştuğu kısımlar.O serinin poku çıktığı için ya. Gerek yok aslında geçmiş karakterlere de mf de bu haltı yedi şimdi güçlendiriyor. E kanlı yumruğa bayılan karakterdir bu xD Çare Toriko
Kata'yı ben bile döverim sonuçta tüm gereken gereksinimleri karşılıyorum.Fuji Kata ile kardeşlerini aynı anda alır.