Sana zatoichi nin adam tokatladığı gifi atmak isterdim de teldeyim attım sayAlırken kulunç olmasın Fuji
Sana zatoichi nin adam tokatladığı gifi atmak isterdim de teldeyim attım sayAlırken kulunç olmasın Fuji
Hasarları enma yedirmedi ilk olarak istediği atakları yapamamasına neden olarak zorladı ama sonra da ver Allah’ım verdiğini gördük saldırı gücü olarak.Saldırıyı alan yine Zoro ve tek kılıcı da zaten Enma değil yeri gelince tek kılıçla teknik yapan adam bu Zoro.Savunma ve defansına Enma olumsuz olarak etki edemez.Valla mangaka kendi bile inanmış ki çizmiş bunu. King kendi ağzıyla bunu demişken senin inanmaman garip. Zoro King'e karşı zorlanmasının sebebi Enma'yı dövüş içinde kontrol edememesi ve kendisine handikap sağlamasıdır. Bu net olan bir şey. Hadi bize inanmıyorsun bari savunduğun karakterin lafına inan
Atak yönünden sağ kolun üstü oluyor.Enma varken seviyesi ne oluyor ?
Bayadır samuray filmi izlemiyordum. Bu hafta sonu Raşamon'u tekrar izleyeyim..Sana zatoichi nin adam tokatladığı gifi atmak isterdim de teldeyim attım say
King'i yendikten sonra boşluğa atak yapcak zaten Zoro'da hacmini göstermek için.Atak yönünden sağ kolun üstü oluyor.
Enma kurutacak kadar çekmesi lazım tabi. Zoro'nun da hacim düşük ama işte 2-3 atımlık yetiyor.
Fuji adamın geçmişini de geleceğini de görür gözlem hakisiyle. Adam canlı olan her şeyi bildiğin görüyor, bastonu da cansız nesnelere çarpmamak için kullanıyor sadece.Fuji Kata ile kardeşlerini aynı anda alır.
Fuji cansız nesneleri de görüyor. Haydutlarla oynadığı zar oyununda hile yaparak kazanıyor ama sonucu bilmiyora yatıyormuş gibi geldi bana.Fuji adamın geçmişini de geleceğini de görür gözlem hakisiyle. Adam canlı olan her şeyi bildiğin görüyor, bastonu da cansız nesnelere çarpmamak için kullanıyor sadece.
Patlamalara doymayınca enma diyorum haklı oluyorum Enma G4 gibi haki çekiyor ama g4'e laf yhoqqq ha ama ne hikmetse enma gibi haki çeken g4 en başta Kaido'ya 0 hasar verdi niye acaba
Zoro'nun çatıdaki hali Kata'ya tek atarPatlamalara doymayınca enma diyorum haklı oluyorum Enma G4 gibi haki çekiyor ama g4'e laf yhoqqq ha ama ne hikmetse enma gibi haki çeken g4 en başta Kaido'ya 0 hasar verdi niye acaba
Kendinden emin olanlar Donut oldu sen hala ben Katayı döverim diyorsun :dKata'yı ben bile döverim sonuçta tüm gereken gereksinimleri karşılıyorum.
Fiziksel güçte zayıfım
Hakide zayıfım
Meyve kullanımında, meyvem bile yok.
Ama nereden baksan Kata'dan 3 kat daha fazla iradem ve en azından 5 kat da dayanıklılığım vardır
Sen en iyisi Amiralleri överken başka bir çıta bul kendine xD