Page One’in cani Usopp ve Nami’den yedigi darbelerden dolayi yaniyordu. 1 milyon tane Usopp bir araya gelse Katakuri’ye tukuremezler bilePage one kral hakili darbeyle yenildi.
Page one>>>kata.
Page One’in cani Usopp ve Nami’den yedigi darbelerden dolayi yaniyordu. 1 milyon tane Usopp bir araya gelse Katakuri’ye tukuremezler bilePage one kral hakili darbeyle yenildi.
Page one>>>kata.
Katayı itibarsızlaştırma çalışmaların anlamsızKata'yı sen bile döversin bırak beni
Kata'yı ben bile döverim sonuçta tüm gereken gereksinimleri karşılıyorum.
Fiziksel güçte zayıfım
Hakide zayıfım
Meyve kullanımında, meyvem bile yok.
Ama nereden baksan Kata'dan 3 kat daha fazla iradem ve en azından 5 kat da dayanıklılığım vardır
Sen en iyisi Amiralleri överken başka bir çıta bul kendine xD
Adamlardan birinin elinde Enma var.
Bu askerler de roger’a tek atıyor. Bana bi deniz taşından bıçak verin 1 seneye one piece’i bulurum.
Katayı itibarsızlaştırma çalışmaların anlamsız
Bu askerler de roger’a tek atıyor. Bana bi deniz taşından bıçak verin 1 seneye one piece’i bulurum.
Şu üçü Kata kazanır diyor, King'in evire çevire döveceğini düşünmek için başka sebebe gerek yokAdamlardan birinin elinde Enma var.
Bu yüzden milliyetçi hareket par... frekans karıştı.Şu üçü Kata kazanır diyor
O denklemin sanki önü de var.Bu nasıl denklem? :d
King'i yenen Zoro'yu en arkaya, Kata'yı yenen Luffy'yi de onun bir önüne koynuşsun. :d
Konunun Wee ile alakası olmaması bir yana, bana Wee'nin dövüştüğü manga bölümlerini atar mısın?King'in küçük görülmesinin sebebi = Kaido'nun büyük olması
Katakuri'nin büyük görülmesinin sebebi = Big Mom'un Weevil'den tek farkının güç oluşu
En güçlü saldırısıyla Kaido'ya çizik atabilen Wano Zoro Katakuri seviyesine ancak gelmiştir. King vs.si hızlı bittiği için Katakuri > Zoro diyemiyorum ama bu vs'den önce kesinlikle öyleydi.
Kimse anlamamış, büyük ihtimalle sorun bende. Ben güç sıralaması bile yapmadım. Sadece tespit yaptım bu denklemlerde lobicilik kokuyor diye. Ben Michael Jordan mı Lebron mu tartışmalarından da hep kaçarım zaten.Şu an Zoro>Kata>King=Wholecake Luffy yalnız.