Zekalarını kıyasladım daha çok. Farkları güçleri dedim yanlış mı?Konunun Wee ile alakası olmaması bir yana, bana Wee'nin dövüştüğü manga bölümlerini atar mısın?
Zekalarını kıyasladım daha çok. Farkları güçleri dedim yanlış mı?Konunun Wee ile alakası olmaması bir yana, bana Wee'nin dövüştüğü manga bölümlerini atar mısın?
O Germa veletlerinin suitine çizik atamayan, İzo'nun altından don alırmış gibi kılıcını aldığı King'i de gördük. Germa'dan King'e çıkabilecek bir + yok.Bakalım Kata bir sonraki bölümde Germa veletlerine kestaneyi çizdirecek mi... Yara bere içinde çizilirse ortalık karışır. Ufak çizik bile Kata'ya eksi yazar. Kata artık "dokunulabilir" olur.
Germa veletlerinin şu kadar ezik görülmesinin sebebi kata’nın ichiji’yi ezmesiydi zaten.Bakalım Kata bir sonraki bölümde Germa veletlerine kestaneyi çizdirecek mi... Yara bere içinde çizilirse ortalık karışır. Ufak çizik bile Kata'ya eksi yazar. Kata artık "dokunulabilir" olur.
Gen uyanışı yaşayıp, suit giyen sanji kardeşlerine fark atar. Sanji'nin WCI hali ile wano'daki halini kardeşleri ile kıyaslamamak lazım.Hiçbir sağ kol 3-4 tane suitli sanji’yi yenemez tek başına
Güncel halinden bahsetmedim zaten. Page one karşısındaki ve King’in gagayla delemediği hali yeterli.Gen uyanışı yaşayıp, suit giyen sanji kardeşlerine fark atar. Sanji'nin WCI hali ile wano'daki halini kardeşleri ile kıyaslamamak lazım.
Biri uyanış açmış biri ise magma saldırılarını kullanmamış. Magma saldırısına dayanırlar diyorsan bilemem.
Germa suitleri arasında dayanıklılık farkı var denilmedi. Üstelik Germa üyelerinin zaten doğuştan beri vücutları aşırı sağlam. Bu da söylendi.
King'in yapamadığının çok daha iyisini 2 kişiye karşı yapmış adam
Kata'nın en güçlü saldırısı değil bu yalnız. Mogura,diced mochi gibi atakları daha güçlü adamın. Üstelik daha sert bedenlere karşı yapmış adam. Germa üyelerinin Sanji hariç suitsiz bile vücutları sağlamdı.Flashbacklerde de gösterilmişti bu.Biri uyanış açmış biri ise magma saldırılarını kullanmamış. Magma saldırısına dayanırlar diyorsan bilemem.
Reiju arkada fena durmuyor da 4 kişiydiler. Yonji’ye ne olduysa o yok bile. Belki üçünü dövmüştür.
Germa suitleri arasında dayanıklılık farkı var denilmedi. Üstelik Germa üyelerinin zaten doğuştan beri vücutları aşırı sağlam. Bu da söylendi.
King'in yapamadığının çok daha iyisini 2 kişiye karşı yapmış adam
O suitin ateş dayanıklılığı vardı. King’inki sıcak diye işleyebilir ama odun yakamamış adamdan çok şey beklememek lazım.Biri uyanış açmış biri ise magma saldırılarını kullanmamış. Magma saldırısına dayanırlar diyorsan bilemem.