Zoro'nun bu saatten sonra 2 amiralle tek eli bağlı vs. atması gerekir. Aksi halde hayal kırıklığına uğrarım.
Aferin benim argümanlardan doğru yolu bulmuşsun.Kata'nın artık Zoro'dan önde olma şansı yok. Cracker'da Luffyden güçlü değildi Luffynin gücü süreli kendisinde de dövüş uzatacak meziyet olduğu için Luffye ters rakipti ve sırf bu yüzden 1v1 olsa alırdı. Ama Tier yapsam Luffyi üstüne koyarım zaten tek Gear4e ruhunu teslim etti.
Kata, Zoro'nun süreli gücüne karşı dövüşü uzattığı için alır alırsa yoksa Zoro artık tüm sağ kollardan üst klasta bir isim burası net.
Oda da zaten şu noktadan sonra Zoro'yu hiçbir yonko sağ koluna yedirtmez
Zoro'nun bu saatten sonra 2 amiralle tek eli bağlı vs. atması gerekir. Aksi halde hayal kırıklığına uğrarım.
Ne alaka Doff hala kraker ligi adam unkieanhiukeaAferin benim argümanlardan doğru yolu bulmuşsun.
Cracker'in ters rakip olduğu için zorladığını Luffy'nin normalde kat kat güçlü olduğunu yıllardır ben söylüyorum ya ondan dedim.Ne alaka Doff hala kraker ligi adam unkieanhiukea