Dressrosa'da düşman olsalarmış Sabo şu klibi çekermiş :dYorumun yarısına kadar Zoro'dan bahsediyorsun sandım
Dressrosa'da düşman olsalarmış Sabo şu klibi çekermiş :dYorumun yarısına kadar Zoro'dan bahsediyorsun sandım
Sen, Zoro'yu lütfü ile karıştırıyorsun. Ama dua et biz yerinde ve zamanında konuşanlarızDressrosa'da düşman olsalarmış Sabo şu klibi çekermiş :d
Ryou kullanmadı orda kendi özel tekniğini kullandı. Silanmada Zoro'yu geçemez zaten ryou açığını Enma'nın hasarıyla kapatıyor. Gözlemde Sabo geçebilir ona lafım yok. Meyvesi bir işe yaramaz Zoro karşısında. Uyanış açsa da yaramaz.Sabo silahlanma hakisinde Zoro'dan önde. Ryou kullandığını arenada görmüştük. Gözlem ve meyve üstünlüğüde var. Meyve uyanışı bekliyorum Sabo'dan.
Hakket wano sonu Zoro amiral olayı gerçek oldu ya ona yanıyorum ben...Sen, Zoro'yu lütfü ile karıştırıyorsun. Ama dua et biz yerinde ve zamanında konuşanlarız
Daha dur, daha bunlar iyi günlerinHakket wano sonu Zoro amiral olayı gerçek oldu ya ona yanıyorum ben...
Vurduğunda işe yarar. Arenada ki saldırısı tıpkı ryou gibiydi. Ryou dışında ryou etkisi verecek başka bir şey yoktur.Ryou kullanmadı orda kendi özel tekniğini kullandı. Silanmada Zoro'yu geçemez zaten ryou açığını Enma'nın hasarıyla kapatıyor. Gözlemde Sabo geçebilir ona lafım yok. Meyvesi bir işe yaramaz Zoro karşısında. Uyanış açsa da yaramaz.
İşe yarayabilir de Zoro'nun Enma ile yaptığı saldırılar kadar güçlü olamaz.Vurduğunda işe yarar. Arenada ki saldırısı tıpkı ryou gibiydi. Ryou dışında ryou etkisi verecek başka bir şey yoktur.
Marco'ya ve Sabo'ya karşı gördük öyle aşırı üstün çizilmediler. Jozu bile yeri geldi kan alabildi amiralden. Yani sağ kollar düşündüğünüzden daha çok zorlar amiralleri. Akainu'yu biraz ayrı tutuyorum bende.Amirallerin neyini gördün ki bakamıyorsun. Ben de yonkou'lar kadar güçlü olmadıklarını düşünüyorum ama arada büyük bir fark yoktur. Özellikle Akainu direkt yonkou seviyesi bile denilebilir. Daha ortada doğru düzgün haki yokken bunlar Marineford'da gelişmiş silahlanma kullanıyordu.
Aokiji tek attı Jozu'ya. O zamanın dinamikleri gereğiyle de herkes herkesten hasar alıcak durumdaydı. WB bile (hasta olsa bile) çöp denizcilerden hasar alıyordu. Hatta bu hasarlar yüzünden Akainu'ya eksi yazanlar bile azınsanmayacak kadar fazla. Kizaru Marco'yu takmıyordu bile. Shanks'a yakın denilen Beckman'ı takmadı adam. Kizaru'nun troll bir tip olduğu herkes tarafından biliniyor zaten. Fujitora'da iyi kalpli olduğu için gücünü göstermedi. Onun da parlayacağı zaman gelicektir.Marco'ya ve Sabo'ya kedi gördük öyle aşırı üstün çizilmediler. Jozu bile yeri geldi kan alabildi amiralden. Yani sağ kollar düşündüğünüzden daha çok zorlar amiralleri. Akainu'yu biraz ayrı tutuyorum bende.