Zoro'nun amiral seviyesi olabilmesi için amiral ile karşılaştığında power up almadan dövmesi lazım.En ufak power up aldığında o seviyede değildir demektir.Hakket wano sonu Zoro amiral olayı gerçek oldu ya ona yanıyorum ben...
Zoro'nun amiral seviyesi olabilmesi için amiral ile karşılaştığında power up almadan dövmesi lazım.En ufak power up aldığında o seviyede değildir demektir.Hakket wano sonu Zoro amiral olayı gerçek oldu ya ona yanıyorum ben...
Marco Kizaru'ya hiç hasar atamadı Wb'nin hasar almasında da bir tutarsızlık yoktu şuan yeniden uyarlansa yine hasar alırdıAokiji tek attı Jozu'ya. O zamanın dinamikleri gereğiyle de herkes herkesten hasar alıcak durumdaydı
Kizaru'nun genel yüz ifadesi o ciddiyken de o yüz ifadesini takınıyor ciddi değilken de ben inanmıyorum ki kizaru gidip ciddi olmadığı birine karşı en güçlü saldırılarından birini kullansınKizaru Marco'yu takmıyordu bile
*Fiziksel güç olarak Shanks'e yakın olan Beckman kaldı ki op ta reaksiyon işleri gereksiz crocodile wb'yi öldürmeye gidiyor, sasaki Yamato'yu durdurmaya gidiyor, Jack Fuji,Sengkoku ve Tsuru ile savaşmaya gidiyor bunların üzerinden yorum yapılmaması gerekShanks'a yakın denilen Beckman'ı takmadı adam
Tek atmadı demedim? Jozu kan aldı mı aldı. WB hasta olduğu içindi o durum. O haliyle zaten en güçlü Yonko denemez kendisine. Akainu'ya eksi yazar dediklerin. MF'de ki Akainu'ya zaten Yonko seviyesi demem ben. Kizaru Marco'yu takmadı diyemeyiz onların nasıl da korkutucu olduğunu vurguluyordu. Bu adamın sağ kollarla hep münasebeti oldu ilki Marco ikincisi Ben Beckman. İkisiyle de uzun süreli savaşmaktan kaçındı. Fujitora daha beter zaten koca arcta hiçbir şey yapmadı neredeyse kuş kafesi falan itti anca.Aokiji tek attı Jozu'ya. O zamanın dinamikleri gereğiyle de herkes herkesten hasar alıcak durumdaydı. WB bile (hasta olsa bile) çöp denizcilerden hasar alıyordu. Hatta bu hasarlar yüzünden Akainu'ya eksi yazanlar bile azınsanmayacak kadar fazla. Kizaru Marco'yu takmıyordu bile. Shanks'a yakın denilen Beckman'ı takmadı adam. Kizaru'nun troll bir tip olduğu herkes tarafından biliniyor zaten. Fujitora'da iyi kalpli olduğu için gücünü göstermedi. Onun da parlayacağı zaman gelicektir.
Gözlemde gelişmediği sürece pek şansı yok. Logia savunması kılıç ustalarına karşı avantajlı zaten. Kral hakisini uzun süre kullanabilirse alabilir.Kata şuan hala Zoro'dan önde.
WB'nın hasar almasında tutarsızlık var demedim. WB üzerinden örnek vererek Aokiji'nin hasar almasında sorun yok dedim. Kizaru nerde en güçlü saldırılarından birini yapmış? Hangi saldırısının en güçlü olduğuna dair bir bilgi var herhalde. Beckman'ın Shanks'e yakın olduğu yonkoların ödülleri açıklandığında bile geçti. Shanks=amiral diye bir bilgi var zaten. Beckman'ın Shanks'e yakın olması gayette olası bir şey. Üstüne üstlük Beckman kaptanından daha deneyimli ve daha yaşlı olan tek yonko sağ kolu. En zeki korsandır ayrıca kendisi. Asıl Shanks'e yakın olmaması absürt kaçar.Marco Kizaru'ya hiç hasar atamadı Wb'nin hasar almasında da bir tutarsızlık yoktu şuan yeniden uyarlansa yine hasar alırdı
Kizaru'nun genel yüz ifadesi o ciddiyken de o yüz ifadesini takınıyor ciddi değilken de ben inanmıyorum ki kizaru gidip ciddi olmadığı birine karşı en güçlü saldırılarından birini kullansın
*Fiziksel güç olarak Shanks'e yakın olan Beckman kaldı ki op ta reaksiyon işleri gereksiz crocodile wb'yi öldürmeye gidiyor, sasaki Yamato'yu durdurmaya gidiyor, Jack Fuji,Sengkoku ve Tsuru ile savaşmaya gidiyor bunların üzerinden yorum yapılmaması gerek
WB hasta haliyle bile yonko klasmanı adamdı. En kötü 1 tık yonko seviyesinden düşüktür. WB çöplerden hasar alınca sorun yokta yc2 olan Jozu Aokiji'nin burnunu kanatıp tek yiyince Aokiji'ye mi eksi yazıyor? MF'daki Akainu bana göre gayette yonko kalibresi bir adamdı. WB'nın arkalamasa Akainu'yu yenebileceğini sanmıyorum. Fujitora'da ileride parlayacaktır.Tek atmadı demedim? Jozu kan aldı mı aldı. WB hasta olduğu içindi o durum. O haliyle zaten en güçlü Yonko denemez kendisine. Akainu'ya eksi yazar dediklerin. MF'de ki Akainu'ya zaten Yonko seviyesi demem ben. Kizaru Marco'yu takmadı diyemeyiz onların nasıl da korkutucu olduğunu vurguluyordu. Bu adamın sağ kollarla hep münasebeti oldu ilki Marco ikincisi Ben Beckman. İkisiyle de uzun süreli savaşmaktan kaçındı. Fujitora daha beter zaten koca arcta hiçbir şey yapmadı neredeyse kuş kafesi falan itti anca.