Anahtar oyuncu law ve zekası, tabi üstün meyvesini yok saymayalım. Bunlarla çok güzel oynar. Hepsini farklı yere ışınlar sonra kendi kaçar. Oven teke gider. Craker'i direkt kuma ve Magellan arasına ışınlar. Kata tek kalır. Onunla da eğlenip sonra işini bitirirler.Taktik oynar tatlım. Kuma, Magellan'dan daha güçlü olsa bile Katakuri yerine Cracer'in karşısına koyulmalı. Cracer'i rahat aradan çıkarır. Ama 1v1 şeklinde dağılmasalar; Kata hepsini korur. Kapalı alan sadece Magellan'ın işine gelmiyor. Katakuri de kapalı alanda şov yapar.
Yazdıktan sonra aklıma Law geldi ama Katakuri meyvesini görürse ikinci bir şansı olmaz bence. Cracer'in de orjinalini tek de atacağını sanmıyorum. Ama her türlü ID ekibi alır bence de. Oven, Daifuku falan ağırlığını hissettiremez bu arenada. 3.leri yetersiz.Anahtar oyuncu law ve zekası, tabi üstün meyvesini yok saymayalım. Bunlarla çok güzel oynar. Hepsini farklı yere ışınlar sonra kendi kaçar. Oven teke gider. Craker'i direkt kuma ve Magellan arasına ışınlar. Kata tek kalır. Onunla da eğlenip sonra işini bitirirler.
Smokeyi fazla büyüyorsun gibi geldi bana. Bu adamlara karşı napcak ki. Karşı da 3 kişi var, ki bence en zayıfları olan oven bile Bi kaç gömlek üstün gelebilir smokeye.Smoker fazla küçümseniyor gibi geldi bana.
Vergo Smoker için uygun bir rakip değildi, hikaye akışı biraz daha farklı olsaydı o kadar kolay yenileceğini hiç düşünmüyorum.Smokeyi fazla büyüyorsun gibi geldi bana. Bu adamlara karşı napcak ki. Karşı da 3 kişi var, ki bence en zayıfları olan oven bile Bi kaç gömlek üstün gelebilir smokeye.