Bende çok anlamadım seriyi bilmiyorum ama özenen kızlara yada waifuculara ilüzyondan uyanın diyor herhalde. xDHiçbir şey anlamadım videodan
Bende çok anlamadım seriyi bilmiyorum ama özenen kızlara yada waifuculara ilüzyondan uyanın diyor herhalde. xDHiçbir şey anlamadım videodan
Vergil Staus diye bir meme akımı var. Bait-and-switch denen bir şaka şekli. Senin ilgi duyacağın bir görüntü ile videoya çekiyorlar ve sonra tak diye alakasız bir şey çıkıyor. Vergil Status olayında örneğin sen anime kızlarının olduğu bir video'yu izlerken bir anda bir savaş oyunu karakteri olan Vergil'in araya giriyor ve her şeyin içine ediyor.Bende çok anlamadım seriyi bilmiyorum ama özenen kızlara yada waifuculara ilüzyondan uyanın diyor herhalde. xD
Kenan Doğulu kandırdım videosu demek. :d Teşekkürler bunu bilmiyordum.Vergil Staus diye bir meme akımı var. Bait-and-switch denen bir şaka şekli. Senin ilgi duyacağın bir görüntü ile videoya çekiyorlar ve sonra tak diye alakasız bir şey çıkıyor. Vergil Status olayında örneğin sen anime kızlarının olduğu bir video'yu izlerken bir anda bir savaş oyunu karakteri olan Vergil'in araya giriyor ve her şeyin içine ediyor.
Senin attığın videoda Vergil Status'u Aizen Status diye uyarlama yapmışlar. Biz Chainsaw karakteri Makima'nın ateşli bir videosunu izlemek için video'ya tıkladık ancak karşımız her şey plandı diyen Aizen çıkıyor.
Kralım olaya el atmış gene.Galiba bu seri için yapmışlar @Master of Puppets
bizim abazan rüyada gördüğü kapıyı açıyor mu bayadır manga okumuyordum,unutmuşda olabilirim.Denjinin öleceğini düşünüyorum
Açıyor.Sevdiği birini de kaybediyorbizim abazan rüyada gördüğü kapıyı açıyor mu bayadır manga okumuyordum,unutmuşda olabilirim.
Yeni çıkan ciltin giriş sayfasında Denji'yi ana karakter yerine yardımcı karakterlerin tanıtıldığı sayfaya koymuşlar sanırım. Fujimoto'dan her şeyi beklerim.Denjinin öleceğini düşünüyorum
Ölmesi çok da beklenmedik olmaz aptalın teki sonuçta.Ama seriye ciddi zarar vururYeni çıkan ciltin giriş sayfasında Denji'yi ana karakter yerine yardımcı karakterlerin tanıtıldığı sayfaya koymuşlar sanırım. Fujimoto'dan her şeyi beklerim.