Part 2 başladığından beri şu küçük kızı aşırı merak ediyordum. Sonunda görcez.118 Türkçe
Chainsaw Man - Manga Şehri
Fakir genç adam + testere köpek iblisi = Testere Adam! Adı her şeyi söylüyor! Denji’nin yoksullukla dolu hayatı, elektrikli testere köpeği Pochita ile birleşince sonsuza dek değişir! Şimdi büyük şehirde yaşıyor ve resmi bir Şeytan Avcısı. Ama yeni işi ve elektrikli testere güçleri hakkında...mangasehri.com
Aynen bende merak ediyordum bölüm haftaya olsaydı iyiydi. Sen seviyor gibisin aslında bu seriyi.Part 2 başladığından beri şu küçük kızı aşırı merak ediyordum. Sonunda görcez.
Bu partı şu ana kadar seviyorum yalan yok. Power ve Kobeni'ye çok uyuz oluyordum. Hikayesi de merak uyandırmıyordu Makima'nın yamuk yapcağı her şeyin altından çıkacağı bence çok belliydi. Bu partı merak ediyorum. Yeni karakter hoşuma gitti. Denji'yi daha çok sevmeye başladım. Küçük kızı da görmek istiyorum. Bu part iyi hakkını yemiyim kısaca.Aynen bende merak ediyordum bölüm haftaya olsaydı iyiydi. Sen seviyor gibisin aslında bu seriyi.