Ace'i de gömdük çok şükürBu arada Ace;
Ace'i de gömdük çok şükürBu arada Ace;
Gördüğümüz kadarıyla düğünde her yere yetişti. Marineford'daki Marco gibiydi bildiğin. Tam bir görev adamı ve şu az da olsa geleceği görme olayı çok ilgi çekiciydi. Bu kadar gömülmesi ve karakteri sevenlere bu kadar yüklenilmesi saçma geldi bana. :/Luffy yerine mi? Bunu da dedin yani. Sen bir çok şeyi unutmuşsun KK..
@Pan
İşte hiç bir şey yapmadı. Neden bu kadar abartılıyor?
Ne demek ne?İyilik yapana oy verirdim ne lan dfkjaskljasdf
Zaten baskın oldukları bir ortamda ortalama karakterlere karşı iş yaptı diye icraat sahibi oldu.Gördüğümüz kadarıyla düğünde her yere yetişti. Marineford'daki Marco gibiydi bildiğin. Tam bir görev adamı ve şu az da olsa geleceği görme olayı çok ilgi çekiciydi. Bu kadar gömülmesi ve karakteri sevenlere bu kadar yüklenilmesi saçma geldi bana. :/
Üst tura; Bon clay ve kata baba çıksın, salla luffyi :SAttığım adamların icraatlarını saysam, adamlıklarını saysam saymakla bitmez. Bir de Luffy'e verme diyon.
@Master of Puppets
Guts'ı da şeklinden dolayı mı seviyon Aydın? Gittin Guts ile bu muhallebiyi bir tuttun.
Neyse çok önemli değil benim için, sebebini merak etmiştim sadece.Zaten baskın oldukları bir ortamda ortalama karakterlere karşı iş yaptı diye icraat sahibi oldu.
Ortalama dediğin kim oluyor arkadaş? Benim sevdiğim her karakterin tipini beğendiğimi nereden çıkardın? Mihawk'ın apaçi gibi saçları var, kadınsı şapkası da cabası. Ace'in 2y önceki halini beğenmem. Bir insanı tipi yüzünden seviyor diye yaftalamadan önce bir öğrenmek lazım gerçekten öyle mi diye?Ne demek ne?
@Shakky
Şekilci diyorsunuz diyorsun da daha ortalama birinin avatarını kullandığını görmedim. Sekilcisin!!!!!!!!!!!!! Bon-chan'a ihanet ettiniz. Dünyadaki umutları bitirdiniz.