sen vereydin luffy yerine Nolanda :/Katajuri'ye verene kadar Noland'a verilse ve o Bon Clay'ın önünde olsa yine kinamam.
anca oy iste sen :S
sen vereydin luffy yerine Nolanda :/Katajuri'ye verene kadar Noland'a verilse ve o Bon Clay'ın önünde olsa yine kinamam.
Neyse şimdi hiç açmayalım bu konuyu. Mazallah kataya oy verecek olanlar vazgeçer falanDoffy haterı adama doff mu anlatayım şimdi
Şekilcilikte sıkıntı yokta ciddi homofobikler var galiba :/Katakuri'nin sonu Doflamingo gibi olacak. Şu anketle adamı seviyordum ama fena soğuttunuz.
Şekilcilikten daha önemli şeyler var.
Sizler homofobiksiniz!!!!
"Ağza bak ya ahsfsdj"Ağzı böyle çıksaydı ilk ne geyikler dönerdi.
AhahhahaNeyse şimdi hiç açmayalım bu konuyu. Mazallah kataya oy verecek olanlar vazgeçer falan
#DofAdamdır
#DofKatakardeştir
#DofFanlarıOylarKataya
#KahrolsunOkamalar
Senle zamanında avatar bile yaptık katakurinin ağız modellerini. Yakıştı mı bunlar şimdi :S"Ağza bak ya ahsfsdj"
"Bu katakuri de ne boş karakter"
"Dof parçalar bunu"
"En güçsüz yonko sağ kolu bu"
"Sağ kolların da bi ağırlığı kalmadı .s.s"
Şu anki fanların yarısından çoğu ortada olmazdı zaten.
Kata'yı Noland kadar sevmem ama aklıma çok takıldı açıkçası. Kata ne yaptı da bu kadar gömülüyor?Katajuri'ye verene kadar Noland'a verilse ve o Bon Clay'ın önünde olsa yine kinamam.
Luffy yerine mi? Bunu da dedin yani. Sen bir çok şeyi unutmuşsun KK..sen vereydin luffy yerine Nolanda :/
anca oy iste sen :S
"Oda iyice dandik karakter çizmeye başladı.""Ağza bak ya ahsfsdj"
"Bu katakuri de ne boş karakter"
"Dof parçalar bunu"
"En güçsüz yonko sağ kolu bu"
"Sağ kolların da bi ağırlığı kalmadı .s.s"
Şu anki fanların yarısından çoğu ortada olmazdı zaten.
"Bağyan" versiyonu olsa gene iyilik yapana oy verirdim daha güzel ve şekil olana değil.Sende yakışıklı adamları çekemiyon demi
Şsst çaktırma.Homofobiğim ama bon-claye verdim oyu.