Boşver reyiz önde zatenAhahhaha
O değilde ben iki oy verdim.Diğerini duruma göre katakuriye atmayı düşünüyordum ama sadece bir sefer oy atilabiliyormuş.Son oy hakkimı takep ediyorum.Yoksa yüce mahkemeye başvurucam !
İyilik yapana oy verirdim ne lan dfkjaskljasdf"Bağyan" versiyonu olsa gene iyilik yapana oy verirdim daha güzel ve şekil olana değil.
Şsst çaktırma.
ahaha ulan hem herkes den istediğin karaktere oy atmasını iste atmayınca siz şekilcisiniz de ama kendin de de kıl aldırmaLuffy yerine mi? Bunu da dedin yani. Sen bir çok şeyi unutmuşsun KK..
@Pan
İşte hiç bir şey yapmadı. Neden bu kadar abartılıyor?
Yine aynı amaçla yapmıştık oysa. İlk zamanlar sadece biz tepki gösteriyorduk işte, bir de şimdiye bak. Tepkiler çığ olmuş.Senle zamanında avatar bile yaptık katakurinin ağız modellerini. Yakıştı mı bunlar şimdi :S
"Luffy bunla mı dövüşecek""Oda iyice dandik karakter çizmeye başladı."
"En iyi sağ kol Beckmann zaten."
@Master of Puppets
Sana da helal olsun Aydın. Katakuri'ye oy verdin Bon Clay'a vermedin. Helal olsun...
AaklshdlkashdkjahsdkjhadskasBu arada Ace;
Attığım adamların icraatlarını saysam, adamlıklarını saysam saymakla bitmez. Bir de Luffy'e verme diyon.ahaha ulan hem herkes den istediğin karaktere oy atmasını iste atmayınca siz şekilcisiniz de ama kendin de de kıl aldırma
aynen devam :/
Bu arada Ace;