Sen kimin fanı olduğunu da unutmuşsun.Üst tura; Bon clay ve kata baba çıksın, salla luffyi :S
En iyi çözüm bu zaten Luffy de az oy almış 2. ile arasındaki fark hala 30 lara ulaşamamış :S
@Pan
Aslında fazla abartılınca böyle tepki görüyor.
Sen kimin fanı olduğunu da unutmuşsun.Üst tura; Bon clay ve kata baba çıksın, salla luffyi :S
En iyi çözüm bu zaten Luffy de az oy almış 2. ile arasındaki fark hala 30 lara ulaşamamış :S
Halbuki ben son derece eğlenerek atıyordum yorumları. Millette bir baskı oluşturmuşsam, bu yalnızca hiddetten dolayı değildir. Ortada destekli iddialar sunuyorum. Adam akıllı cevapta alamadığımdan demek ki olay yalnızca hiddet değilmiş.@Shakky hayrola ne bu hiddet? Milleti böyle böyle baskı altına mı alıyorsun yine?
Luffy ve Norlanda zaten oy verecektim. Hilluluk, Bellemere, Oz Jr.,Bon Clay arasında ayrım yapamadım ve oy vermedim. En son Webble pek oy almaz Ayıboğanın da bi sesi çıksın diye ona da oy attım.
Savaşmadan barışın değerini bilemezsinAltı üstü popülerlik anketi. Ne kasmışsınız arkadaş. Forum'da hangi karakterin ne kadar sevildiğini gösterecek. Sevdiğin karakter forumun en az sevilen karakteri olsa ne olacak? Sevdiğim karakter az seviliyor başka karakteri seveyim mi diyeceksiniz? Tamam oy isteme veya şuna vermeyin olayı renk katıyor, hoş ama aşırı abartılıp laf sokma ve hakarete geçmediği sürece. Bildiğin savaş alanına dönmüş burası.
Belki de fazla atarlı diye cevap vermiyorlardır?Halbuki ben son derece eğlenerek atıyordum yorumları. Millette bir baskı oluşturmuşsam, bu yalnızca hiddetten dolayı değildir. Ortada destekli iddialar sunuyorum. Adam akıllı cevapta alamadığımdan demek ki olay yalnızca hiddet değilmiş.
Tamam savaştınız artık biliyorsunuz o zaman.Savaşmadan barışın değerini bilemezsin
Ara verdim zatenTamam savaştınız artık biliyorsunuz o zaman.
Yanlışın var, cevap veriyorlar lakin anca caps, gif atarak ya da en fazla "Katakuri fangirl" şeklinde argüman üretebiliyorlar Kişisel cevap vermeye kalkmıyorlarsa, bu korkudandır en fazla. Haklı olduğum bariz çünkü.Belki de fazla atarlı diye cevap vermiyorlardır?
Konu Katakuri mi? Bu kadar fedakar adamın arasında olmamalıydı bence. Yonkou adamları ile beraber bi ankette olsa daha fazla oy alabilirdi. Burada olması pek olmamış. Çok iyi tasarlanmış bi karakter. Sen tipine hayran kalmıştın gerçi en başında ama karakteri de sağlam çıktı.
Öyle üstünkörü baktım da hoşuma gitmedi atladım.Yanlışın var, cevap veriyorlar lakin anca caps, gif atarak ya da en fazla "Katakuri fangirl" şeklinde argüman üretebiliyorlar Kişisel cevap vermeye kalkmıyorlarsa, bu korkudandır en fazla. Haklı olduğum bariz çünkü.
Senin yaptığın şekilde eleştri yapılsa kimse kalkıp laf etmez zaten. Sıkıntı oylayan kitleye etiket yapıştırıp, küçümsemeden dolayı çıkıyor. Git konuya baştan bak, benim millet Bon Clay'e oy atıyor diye tek bir laf ettiğimi, etiket çaktığımı göremezsin.