Hehehe belli oluyor
Hehehe belli oluyor
Yokmu zaten Boynuna doladığı şalı açsa daha çok fanı olur reyizin.Yarın bir gün Katakuri kaza geçirip yüzünde telafisi olmayan yaralar alsın. Şu oy sayısı beşi görmez.
Bir suçlamada ben atayım
Bon chan seven bunu da sever :S
Rakipleri güçlüydü onun Katakuri'ye niye oy veriyorsun merak ediyorumPeki o zaman Biz Katanın meyvesi kötü diye ona oy vermeyelim mi
Crackeri de harcadılar zaten. Yarı finalde olması gerekiyordu onun da
Yok. O Oda'nın karizma katışı.Yokmu zaten Boynuna doladığı şalı açsa daha çok fanı olur reyizin.
Şekil denince aklına sırf tip gelmesin. Tip, güç, ağırlık, çevre kombini bu. Dragon gibi.Şekil adamlar ama. Hem gömülünce şekil olmuyor mu la :/ Hala Garp, Kaido hariç herkese gömer falan diyordun olum bırak bu ayakları şimdi. Az sinsi değilsin ha.
Yahu tam da bu uyarıyı yapacaktım. Katakuri fanlarına laf atan arkadaşlar dikkat edin, sizi Katakuri düşmanı belleyecekler diye. Yetişemedim.Hiçbir boş hareketi olmadan forumda bu kadar gömülen bir Kata'yı gördüm. Sanji saldırısından sıyrıldı falan, orada bende gömdüm ama adam harbi hakkını veriyor.
Dragon da sever.Bir suçlamada ben atayım
Bon chan seven bunu da sever :S
Garpta hepsi var olum.Şekil denince aklına sırf tip gelmesin. Tip, güç, ağırlık, çevre kombini bu. Dragon gibi.
Bunlarda sadece tip kalmış. Birinde bir de güç ki o da gidiyor.
Herkese gömer ne ya. Elim titrer demiştim de oysa. Faydası yok tabi kara propaganda karşısında.
Yahu tam da bu uyarıyı yapacaktım. Katakuri fanlarına laf atan arkadaşlar dikkat edin, sizi Katakuri düşmanı belleyecekler diye. Yetişemedim.
Dragon da sever.