Kendi seviyesi çok YÜKSEKLERDE!..Kendin gibi takıntlı sanma la herkesi.
Kendi seviyesi çok YÜKSEKLERDE!..Kendin gibi takıntlı sanma la herkesi.
Bon Clay yazacaktin sanırım ama karışmışAnket sonuçlandığında katakuri fangirl kitlesinin hali;
Aynen.Hiçbir boş hareketi olmadan forumda bu kadar gömülen bir Kata'yı gördüm. Sanji saldırısından sıyrıldı falan, orada bende gömdüm ama adam harbi hakkını veriyor.
Bon'a meyvesi için mi verdim Cracker'inki daha iyi bence. Beraber market açar paraya para demeyiz. Koca Ana Bisküvileri Sanji için endişelenmiyorum şimdilik zamanı gelsin lobi yaparız rahat ol senMarco olsa zaten Marco'ya verirdim Hem meyvesi çok güzel meyve. Aç kalmazsın işte. Bon Clay'in meyvesi gibi gözlem hakisi karşısında çöp olan bir meyve varken Katakuri'nin meyvesine laf etmek kimseye düşmez
Hem sen Enerjini yarı finale sakla. Sanji için çok uğraşlar vermen gerekecek
Çok doğru, Justin Bieber fanları gibi yani? Aynı mantıkla çalışıyorlar.Kavga etmeyin.
Katakuri'ye oy verenlerin çoğu şu adam'ın tipi ortalama olsa oy vermeyecekti.
Yarın bir gün Katakuri kaza geçirip yüzünde telafisi olmayan yaralar alsın. Şu oy sayısı beşi görmez.Anket sonuçlandığında katakuri fangirl kitlesinin hali;
Peki o zaman Biz Katanın meyvesi kötü diye ona oy vermeyelim miBon'a meyvesi için mi verdim Cracker'inki daha iyi bence. Beraber market açar paraya para demeyiz. Koca Ana Bisküvileri Sanji için endişelenmiyorum şimdilik zamanı gelsin lobi yaparız rahat ol sen