Onlar senin kendince belirlediklerin. Devamları da var. Hoş bu ikisi de herkesin gömdüğü, ununu eleyip eleğini asmış adamlar. :/Bak hala :/
Olum forumdaki bilinen favori 2 karakterin Croco ve Garp lan Böyle numaralarla millete suçlama yapıyon birde :S
Karakteri çekemeyenlerin seviyesini görmüş olduk
Marco olsa zaten Marco'ya verirdim Hem meyvesi çok güzel meyve. Aç kalmazsın işte. Bon Clay'in meyvesi gibi gözlem hakisi karşısında çöp olan bir meyve varken Katakuri'nin meyvesine laf etmek kimseye düşmezMarco da yaptı onun yaptıklarını Şekerleme nedir abicim. Düzgün bir meyve yok muydu Hep sen mi lobi yapacaksın biraz da biz yapalım
Şekil adamlar ama. Hem gömülünce şekil olmuyor mu la :/ Hala Garp, Kaido hariç herkese gömer falan diyordun olum bırak bu ayakları şimdi. Az sinsi değilsin ha.Onlar senin kendince belirlediklerin. Devamları da var. Hem ikisi de herkesin gömdüğü, ununu eleyip eleğini asmış adamlar. :/
Kendin gibi takıntlı sanma la herkesi.Karakteri çekemeyenlerin seviyesini görmüş olduk
Forum icraat değil ağlakları seviyor :S Boşuna bu kadar prenses yok seride.Hiçbir boş hareketi olmadan forumda bu kadar gömülen bir Kata'yı gördüm. Sanji saldırısından sıyrıldı falan, orada bende gömdüm ama adam harbi hakkını veriyor.
Hehehe belli oluyorKendin gibi takıntlı sanma la herkesi.