Yok ben salakları pek sevmem Yanlış yerden girdin.Şu haline sadece tip ekle, o salaklığına rağmen kapışılır. Sen de iyi biliyorsun, başta sen kaparsın.
Gel gelelim herifin salaklığı karakteri için en güzel detay zaten. İlk kez seride zihnen geri ve gücü manipule edilen bir tip görüyoruz. Ne yapacağı, ne sevip ne sevmeyeceği, nasıl davranacağı pek kestirilemeyen ve tehlike arz eden bir karakter. İşlendiğinde eksantrik huyları, takıntıları olan biri bile çıkabilir ki o minvalde bir ön gösterimi var.
Sabo'yu seviyon ama.Yok ben salakları pek sevmem Yanlış yerden girdin.
Niye Linlin vardı işte :S Sonra manupulesi milleti yeyince kısmen gitmiş ama olsun. Hala ne yapacağı belli değil
Bence duygulsal bir tip çıkçak. Zaten babam da babam diye geziyor :/
Ben değil Lufy görsün onu, İd'de ben bırakmadım ya. Noland aklımı çelmiyor değil. Aslında ben Lufy de severim, eski Lufy olsaydı hiç düşünmezdim.@Eustass Captain Kid
@Eustass Captain Kidd
Sağolun arkadaşlar...
Norland'a oy veremediğim için de çok üzgünüm.
@Daredewill
Bon Clay'i görmedi mi gözlerin?
Hasta mısın la sen?Zamanında meyvesinin tipini beğenmediği için karakteri gömen adamlar gelmiş burada şekilcilik kasıyor, iki yüzlü olmayın lütfen
Bu ne böyle ucuz ucuz laf sokmalar :/ Yakıştıramadım.Sabo'yu seviyon ama.
Linlin çocukluğu gösterilene kadar öyle bir karakter değildi. Çocukluğunda bile pek öyle değil aslında. Sadece salaş bir bencilliği var ve tehlikeli bir yanı. Weevil bildiğin zihinsel sorunları olan biri. İsmini bilmediğim tuhaf bir zihin hastalığına atfen de çizilebilir.
Duygusallığı aşikar. Zihni yetersiz olduğundan duyguları tarafından yönetiliyor. Ama daha acayip, eksantrik huyları da çıkacak gibime geliyor. :/
Ya Selim bahane arama. Norland var dediğin gibi. Ama sen git Rinodu sev bu adamları görme.Ben değil Lufy görsün onu, İd'de ben bırakmadım ya. Noland aklımı çelmiyor değil. Aslında ben Lufy de severim, eski Lufy olsaydı hiç düşünmezdim.
AhahahahahHasta mısın la sen?
O kafayı hiçbir zaman anlayamazsın.Adamın ağzına yüzüne meyvesine laf edip, ardından oy veren tipine veriyor diyenlerde ki kafayı çözmüş değilim.
Ahahahahah
Reiju olsa burada ona verirdim. Lufy az almış. %70 tehlikeli.Ya Selim bahane arama. Norland var dediğin gibi. Ama sen git Rinodu sev bu adamları görme.