o ne demek ?Dragonstamer
o ne demek ?Dragonstamer
Quentyn in yandığı bölümün adıydı. Ya Dragontamer yada dragonstamer gibi bişeydi. Bak yandığı diyorum, öldüğü demiyorum gırla teori dönüyor. Sağ çıkarsa ortamlara şaşırmamo ne demek ?
Hacı dorneli prens öldü hatta bölümü emin olmak için tekrardan okudum daha yeni 1 dkk oluyor bitireli Hatta bölümün adı kraliçe eli . Barristan Selmy net şekilde belirtiyor prensiniz sabaha karşı öldü diyor hatta prensin yanmış halini şöyle betimliyor ; Prensin yüzündeki etler dökülmüş geriye sadece yanık kafatası kalmıştı eskiden gözlerin olduğu yerde şimdi sadece irin ve iltihap çanakları duruyorduQuentyn in yandığı bölümün adıydı. Ya Dragontamer yada dragonstamer gibi bişeydi. Bak yandığı diyorum, öldüğü demiyorum gırla teori dönüyor. Sağ çıkarsa ortamlara şaşırmam
Adama madem baştan başla diyorsun 2. kitaptan niye başla diyorsun be doctor. En başından başlasın işte. İlk sezon hemen hemen 1. kitapla birebir gidiyor orası kesin ama ince ayrıntıları kaçırır ve adamı neden Ned'in povlarından ayırıyorsun?@Sovereign hacı bak sana şöyle diyim yorumlara göre alıcaksan kitabı hiç alma çünkü serinin bir bütünlüğü var ve direkt 6. kitaptan başlarsan okumaya 6 sezonluk bir diziye 6. sezon 5. bölümden başlamış gibi olursun ki gerek yok . Bence hiç okumadıysan direkt olarak 2. kitaptan başla okumaya ve benim görüşüm şudur ki hayatın boyunca verebileceğin en doğru kararlardan birini vermiş olursun .
Hacı ilk sezon neredeyse 1e1 o yüzden demiştim onu es geçebilirsin diye ama dediğin gibi işi tam yapayım diyorsa bi 1100 sayfa daha okuyabilir bence , ned'ide tekrardan yaad etmekte güzel olurAdama madem baştan başla diyorsun 2. kitaptan niye başla diyorsun be doctor. En başından başlasın işte. İlk sezon hemen hemen 1. kitapla birebir gidiyor orası kesin ama ince ayrıntıları kaçırır ve adamı neden Ned'in povlarından ayırıyorsun?
Hahahahaha . Bende nasıl unuttuysam artık biyerlerimden sallıyorum demek moruk Ejderhaların kurtulduğunu falanda hatırlamıyorum . Son kitabı İlk çıktığında ingilizce okudum. Yemek tasfirlerini falan atlaya atlaya okuyordum. Ama bölümün adı Dragontamer olması lazım . Bizde farklı çevrilmiş olabilir. Trollük orda dragontamer ejderha terbiyecisi gibi bişey demekti ve bölümde olanlar malumHacı dorneli prens öldü hatta bölümü emin olmak için tekrardan okudum daha yeni 1 dkk oluyor bitireli Hatta bölümün adı kraliçe eli . Barristan Selmy net şekilde belirtiyor prensiniz sabaha karşı öldü diyor hatta prensin yanmış halini şöyle betimliyor ; Prensin yüzündeki etler dökülmüş geriye sadece yanık kafatası kalmıştı eskiden gözlerin olduğu yerde şimdi sadece irin ve iltihap çanakları duruyordu