Ejderha terbiyecisi bölümünde ejderhalar serbest kalıyor ve terbiyeci quentyn yanıyor ama olay yerinde hemen ölmüyor. Kraliçenin eli adlı başlıkta ise Barristan'dan öldüğünü ve arkadaşın bahsettiği tasviri alıyoruz.Hahahahaha . Bende nasıl unuttuysam artık biyerlerimden sallıyorum demek moruk Ejderhaların kurtulduğunu falanda hatırlamıyorum . Son kitabı İlk çıktığında ingilizce okudum. Yemek tasfirlerini falan atlaya atlaya okuyordum. Ama bölümün adı Dragontamer olması lazım . Bizde farklı çevrilmiş olabilir. Trollük orda dragontamer ejderha terbiyecisi gibi bişey demekti ve bölümde olanlar malum
@Doctor Bence Ned'in chapter'larını okumadan Jon Snow'un bir çok yerde özellikle de son kitapta yaşadığı ikilemleri anlamak zor olur. Karakter yaşları da aynı şekilde. Ben önceki yıl okumaya başladığımda afallamıştım ne la bu yaşlar diye filan. Bilmiyorum en baştan başlamak bir şeye en doğrusu geliyor ne kadar hikaye benzerde olsa karakterin gözünden görmek olayı daha bir büyü katıyor işin içine.