Ben de fazla gömüldüğünü düşünüyorum. Fikrine destek olmak adına Skyler'i savunmak için bir şeyler düşündüm epey süre ama savunulacak bir tarafını bulamadım. Nedenleri olsa da savunulacak bir durumu yok. Sevimsiz olması da eklenince gömenlere bir şey diyemiyorum. Adamlar haklıSkyler White en gereksiz gömülen dizi karakteridir. Gayet ideal bir insandır.
Lanet herif zehir zıkkım etti insanların hayatını cehennem olup gitse olaysız dağılacaktı herkes.Aaron Paul'un dizideki en iyi performansı.
Ben onu senin yerine yapayım.Ben de fazla gömüldüğünü düşünüyorum. Fikrine destek olmak adına Skyler'i savunmak için bir şeyler düşündüm epey süre ama savunulacak bir tarafını bulamadım. Nedenleri olsa da savunulacak bir durumu yok. Sevimsiz olması da eklenince gömenlere bir şey diyemiyorum. Adamlar haklı
Skyler suça ortak olmadı mı? Parayı aklarken baya mutlu görünüyordu :d. En sonunda da kendini ve çocuğunu kurtarmak için para aklamayı kesti "onlarca insanı zehirliyorsun" falan da demedi. Yanı sıra Walter'ın Hank'in ölümüne sebep olduğunu öğrenene kadar baya anlayışlıydı da... Terazide Walter ağır basar ama Skyler'ın da ondan çok da aşağı kalır yanı yok.Eh millet Skyler'ın da unutmasını, kocası suçlu olduğu halde ona yardım etmeye devam etmesini bekledi. Skyler suça ortak olmayıp sevdiği kocası ve suçlu olmak arasında kalınca da en büyük pislik oldu.
Daha iyi önerilerin varsa bu türde yaz bakalımÇok overrated bir dizi bence.Herkes şöyle efsane böyle efsane deyince beklentiyle başladığım için belki de çok keyif alamadım.İlk sezon iyidi gerçekten beğenmiştim.Sonraki sezonlar yeterince cezbetmedi.Finali falanda çok yavan kaldı bence.